Miért nem tudom kedvelni? Beleszól mindenbe de mégis szeretik.
Vanegy lány, 13 éves. Mindenki kedveli hívják sokfelé, zenél rajzol igazi mindenlébenkanál és kicsit ál-szent:S Például osztja az észt, hogy szerinte korai pettingelni 12-13-14 évesen, mikor neki is 15 éves a pasija és a világért se eresztenék el egymáskezét. Meg h ne igyunk Monstert meg Burnt..ő meg kávézik, az jobb? teszi a szépetjót pedig ő se jobb nálunk semmivel mert az anyja tudja, h van pasija. Mindig azzal mentegetözik h csak segiteni akar. Közben pedig az arca se vmi hűde szép és kicsit dagi is szerintem. Mégis mindenki kedveli? Miért van ez, hogy én mégse tudom őt bírni?
12/L
Jajjj, ez a "biztoas irigykedsz" szöveg nagyon idegesítő, valami mást is ki lehetne most már találni... Ha valaki utál valakit, biztosan irigykedik rá? Na de kérem...
21L
19:40-es, ha elolvasod a válaszokat akkor az újdonsült kötekedő tibor95 épp azt írta, hogy irigy a lány.
Kérdezőnek: tudod még sok olyan ember lesz az életben, akit nem fogsz kedvelni, és lehet hogy egyesek körberajongják majd, de sokan közülük is álszentek és csak azért ajnározzák az illetőt, mert a tömeggel haladnak. Szóval nyugi, nem baj, ha kilógsz a sorból, majd megtalálod magadnak azokat, akiket érdemes kedvelni és akik téged is kedvelnek. A számodra nem szimpatikusokkal ne foglalkozz!
Ő lehet már kávé "függő" lett :). És azt akarja ti ne legyetek olyanok mint ő.
ÉS? MI VAN AKKOR HA NEM SZÉP MEG KICSIT DAGI??? befolyásol az valamit a jellemén? Talán ha nem szép akkor minden nem szép ember mindenlébenkanál vagy mi? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!