Kedves kamasztársaim! Elárulnátok nekem, hogy mégis mit szerettek a Fluoréhoz hasonló zenékben?
Igen, tudom, hogy már ezer + 1 ilyen kérdést feltettek itt, de én továbbra sem értem. Mondjatok érveket, hogy miért jók az ilyen -szerintem - semmitmondó, nyálas béna zenék. Sp, Fluor...nektek ezek az emberek férfiasak? Jól néznek ki? Miért? Én rockot hallgatok, nem ítélem el senki zenei ízlését, egyszerűen csak kíváncsi vagyok. Nem veszekedést akarok kirobbantani, csak a véleményetek érdekelne. :)
18 éves lány vagyok.
na ez engem is érdekel már régóta :). Nem tudom egyszerűen felfogni azt, hogy pl. ennéla számnál http://www.youtube.com/watch?v=_Bk0PlEIpa8 jobb egy SP vagy egy Fluor.
15L
Többségében én is rockot hallgatok, de nagyon vegyes az izlésem. a jazztől a popig mindent szeretek(kivéve rapp) és midnen műfajban vannak nagy kedvenceim.
Sp számomra egy nyálas kis valami, hangja kb. nulla, sikerét a stúdióban dolgozó emberkéknek köszönheti,akik szépen kicicomázták a hangját. Fluornak még lenne hangja, de ezek a lájkolnám a lájkod és egyéb cukiságoktól falat kaparom. :D
15/L
Nekem 8,hogy ki milyen zenét hallgat, de kezd bizarr lenni, hogy egyre több sp-hez és fluorhoz hasonló sráccal találkozom. nekem még MM is érthetetlen. :D
2. voltam.
Mind a 3-at: SP-t fluort és MM-et is utálom
Rammstein fan vagyok.
Nem lenne ezekkel semmi gond, ha nem őket nyomatnák mindenhol... -.-"
Tiszteletben kell tartani mások zenei ízlését. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!