Az Emo-sokat miért "utálják"?
Figyelt kérdés
Szerintem 1 bünöző sokkal rosszabb és mégis az Emo-sokat szidják.Légyszíves írjátok le nekem mi a rossz bennük.2011. júl. 23. 23:49
31/38 anonim válasza:
Pusztuljon az összes Emo-s, Hitler fajzatok, de utálom őket gerinctelen bu.zikat, lelkük sincs, mások élnének ők meg meg akarnak halni
32/38 anonim válasza:
Mi köze van Hitlernek az emosokhoz? Kb. fél évszázad van a kettő közt, de mindegy.
33/38 anonim válasza:
amúgy nem azért de Hitler kezdte el lehet nem volt emos de az emosok őt követték írdbe keresőbe Google a barátod
de amúgy látszik hogy nem tanultál történelmet ahol részletesebben elmondják
34/38 anonim válasza:
Sokan fikázzák az emósokat,inkább ki vannak nevetve és minden szarnak elhordva, ti inkább tesztek egy lapáttal rá,nem tudhatod mi baja, inkább menj el mellette ne csinálj neki rosszabbat,mindenkinek megvan a saját stílusa,emósok sem köpnek utána a normi embereknek (vannak kivételek, tisztában vagyok vele )
36/38 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre rájöttem,de ez azóta sem változott,az emberek még elítélőbbek lettek
38/38 anonim válasza:
Ezt úgy mondod mintha 11 év alatt valami változott volna, még alpáribb lett mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!