Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy egy kislány 11 éves kora óta kozmetikushoz jár, gyantáztatni, szemöldököt szedni, száj feletti szőrt szőkíteni most az illető 13 éves. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 13:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
36%

19:12, ez csak egy elmélet, de szerintem azért asszociálnak a többiek a korai szőrtelenítésről az elk*rvulásra/kiéltségre, mert a szőrtelenítés (ha tetszik, ha nem) korai ebben a korban, úgyhogy a 11 évesen borotválkozó csaj valahol koravén. És aki koravén, az más téren is koravén, ergo "idő előtt" kezd nemi életet élni.

De ez csak az én véleményem, ne oltsatok be nagyon...

2011. júl. 24. 19:22
 32/37 anonim ***** válasza:
19:18, oké, a hónalj más, de a lábszáron lévő szőr vagy a szedetlen szemöldök miért ne lenne higiénikus?
2011. júl. 24. 19:24
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Én most 30 éves vagyok, egyetemet végeztem és anyuka is vagyok egyben. Emékszem, 5.-ben az egyik osztálytársnőm elkezdett menstruálni, hihetetlenül beszőrösödött a hónalja és a lábán is vastag,fekete szőrök voltak. Jelzem, most ő is 30, mint én, tök normális, 2! diplomája van és dolgozik (és szerintem egy nagyon szép, csinos nő, hormonproblémák nélkül). egyszerűen ez a típus volt, az apja is az a tipikus elől-hátul oldalt, mindenhol szőrös ember, a szemöldöke is teljesen össze van nőve (és volt akkor is). Ő akkor elkezdte szedni a hónalját, szemöldökét, szőrtelenítette a lábát is és semmi maradandó károsodást nem szenvedett. Nem volt kihívóbb, mint mi. (nekem 5.-ben még szemöldököm is alig volt, nem hogy hónaljszőrzetem...)
2011. júl. 24. 21:13
 34/37 anonim ***** válasza:
19%
sztem túl korai.
2011. aug. 2. 15:11
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tök normális.

A lábamon nagyon erős a szőr,alapból is + még rátett,hogy 11 évesen leborotváltam EGYEDÜL,persze el is vágtam.Nagy butaságot csináltam,azóta is szenvedek vele.:|

2012. jún. 22. 19:40
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális, 29 éves vagyok, 10 éves koromban kezdtem szőrteleníteni a lábam mert nagyon csúnya volt, aztán lassan jött hozzá a többi: hónalj, szemöldök stb. 12 éves kor körül (érdekes módon a karomon csak pihék vannak, azt nem kell szednem most sem). Ez nem jelent még hormonzavart azért, csak ilyen típus, nem kell erről véleményt formálni, max annyit, hogy az illető igényes a megjelenésére.
2012. dec. 31. 14:24
 37/37 Grace_ válasza:
Szerintem is normális.:) Inkább legyen szép és ápolt. Én 13 éves vagyok és tavaly március óta járok kozmetikushoz.:) Hónalj+láb+kar gyanta,szemöldök szedés, 'bajusz' szőkítés. (nem lenne nagyon erős a szőr a kezemen és a lábamon csak engem zavar..)
2013. dec. 31. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!