Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy egy kislány 11 éves kora óta kozmetikushoz jár, gyantáztatni, szemöldököt szedni, száj feletti szőrt szőkíteni most az illető 13 éves. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 13:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Mellesleg kemény 3 évvel vagy nálam idősebb, mire fel a lekezelés?
2011. júl. 23. 17:38
 22/37 anonim ***** válasza:
77%
Én 24 vagyok, mielőtt bárki leszólna:D az alaphigiénia nem a szőrtelenítésen múlik, hanem a fürdésen, tisztálkodáson. Kislányoknak amennyiben kicsi, vagy pihe szőrük van teljesen felesleges leszedni. Túlzottan erős szőrnövekedés esetén én pedig először a gyerekem hormonvizsgálatra vitetném el és nem rögtön a kozmetikába, ugyanis a túlzott szőrösödés hátterében állhat valami belső probléma is...
2011. júl. 23. 17:52
 23/37 anonim ***** válasza:
4%
Na, ugyanazon a véleményen vagyok, mint 17:52, erre próbáltam rávilágítani én is (csak az orvosos részt hagytam ki belőle). De gondolom őt nem fogod leszólni, kedves 16 éves válaszoló, mivel ő idősebb nálad.:D
2011. júl. 23. 17:57
 24/37 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem teljesen normális, én is kb 12 éves korom óta szőrtelenítem magam mindenhol (szemöldökszedést beleértve, az intimszőrzetemet is kb 12-13 éves koromtól), mert nagyon gusztustalannak találom a szőrös lányokat. Köszi, felnőttem, semmi bajom.

18/L

2011. júl. 23. 18:50
 25/37 anonim ***** válasza:
31%

Nekem nem normális.

Ha már 11 évesen ezzel foglalkozott, akkor nem sok gyerekkora volt. Ráért volna még bőven, ennek az életkornak nem erről kéne szólnia. Van egy pár hasonló ismerősöm, akik ilyenek voltak, hát nagyon csúnyán végződött a sorsuk, kiélt lányok voltak már 18 évesen.

2011. júl. 24. 11:05
 26/37 anonim ***** válasza:
35%

Á, elolvastam a válaszokat.

Amúgy én "csak" 22 vagyok, de ledöbbenek.

11 évesen nekem meg se fordult ilyen a fejemben, játszottunk a barátaimmal, elvoltam, mint a befőtt. Hát gyorsul a világ, kár, hogy a rossz irányba, mi lesz még itt... (csak én érzem a súlyát a 11 évnek, hogy milyen kevés és máris ilyenekkel foglakozik?)

2011. júl. 24. 11:08
 27/37 anonim ***** válasza:
60%
első válaszoló vagyok. 21 éves. nem vagyok kiélt, egyetemre járok. nincs hormonális gondom, csak világos bőr, sötét haj. anyukám nem engedte, h borotváljam mindenemet és inkább kozmetikushoz vitt. ennyi idősen igenis van hiúság, és igenis szépnek akarnak látszani a kislányok. meg aztán szőrös 11 éves gyereket csúfolják:S hidd el. tapasztaltam. nem volt sűrű v erős, csak sötét. ez van.
2011. júl. 24. 18:55
 28/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem igazán értem a logikát. Azért, mert valaki nem viseli el, hogy szőrös, miért lesz 18 éves korára kiélt? :S Lótúró közük van egymáshoz. Amikor lövettem mégEGY lukat a jobb fülembe, apum azzal jött, hogy legközelebb a tetkó jön, meg a piercing. Aztán abból szabad következtetni a magassarkú hordásra, abból pedig az elķurvulásra. Őszintén gratulálok a gondolkodás módotokhoz.
2011. júl. 24. 19:12
 29/37 anonim ***** válasza:
63%

tegnapi 17:06-os vagyok szerintem igen is hozzátartozik a alap higiéniához mert aki szőrős pl:a hónalján sokkal jobban izzad->büdösebb is lesz

és akinek nem inge ne vegye magára

vagyis akinek 12-13 éves korában csak pihe,szőke szőrszálai voltak az örüljön neki és ne abba kössön bele akinek FEKETE,SÖTÉT a szőre!!!

lehet hogy csak 14 vagyok de muszáj vagyok már 3 éve szőrteleníteni mert egyszerűen zavar,nagyon rossz volt a közérzetem

14/L

2011. júl. 24. 19:18
 30/37 anonim ***** válasza:
előző vagyok azt kihagytam hogy nincs semmiféle hormonális problémám
2011. júl. 24. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!