Szerintetek normális dolog az, hogy egy kislány 11 éves kora óta kozmetikushoz jár, gyantáztatni, szemöldököt szedni, száj feletti szőrt szőkíteni most az illető 13 éves. Mi a véleményetek?
Szerintem teljesen normális, én is kb 12 éves korom óta szőrtelenítem magam mindenhol (szemöldökszedést beleértve, az intimszőrzetemet is kb 12-13 éves koromtól), mert nagyon gusztustalannak találom a szőrös lányokat. Köszi, felnőttem, semmi bajom.
18/L
Nekem nem normális.
Ha már 11 évesen ezzel foglalkozott, akkor nem sok gyerekkora volt. Ráért volna még bőven, ennek az életkornak nem erről kéne szólnia. Van egy pár hasonló ismerősöm, akik ilyenek voltak, hát nagyon csúnyán végződött a sorsuk, kiélt lányok voltak már 18 évesen.
Á, elolvastam a válaszokat.
Amúgy én "csak" 22 vagyok, de ledöbbenek.
11 évesen nekem meg se fordult ilyen a fejemben, játszottunk a barátaimmal, elvoltam, mint a befőtt. Hát gyorsul a világ, kár, hogy a rossz irányba, mi lesz még itt... (csak én érzem a súlyát a 11 évnek, hogy milyen kevés és máris ilyenekkel foglakozik?)
tegnapi 17:06-os vagyok szerintem igen is hozzátartozik a alap higiéniához mert aki szőrős pl:a hónalján sokkal jobban izzad->büdösebb is lesz
és akinek nem inge ne vegye magára
vagyis akinek 12-13 éves korában csak pihe,szőke szőrszálai voltak az örüljön neki és ne abba kössön bele akinek FEKETE,SÖTÉT a szőre!!!
lehet hogy csak 14 vagyok de muszáj vagyok már 3 éve szőrteleníteni mert egyszerűen zavar,nagyon rossz volt a közérzetem
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!