Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért jó a gyerekeknek/kamaszo...

Miért jó a gyerekeknek/kamaszoknak hogy már 11-13 évesen elkezdenek dohányozni sokan? Az ilyenek miért élvezik hogy tönkreteszik saját magukat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak az szokik rá, akik rá akar szokni.

Ha buliban vagyok, van hogy elrombolok 3-4 szálat is akár..

mégsem érzek késztetést arra, hogy bulin kívül is csináljam. Se fizikai, se mentális késztetést.

Viszont aki belelovalja magát a dologba, és saját magával hiteti, hogy rászokott, és görcsösen tartja magát ehhez, az így járt.

15f

2011. júl. 5. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én 12évesen kirpóbáltam. nem szoktam rá. kész.

Ha valaki ráakar szokni az rászokik, és nem érdekli h mi lesz vele.

2011. júl. 5. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

12-13 évesen kipróbáltam mert kiváncsi voltam mi olyan jó benee, aztán megtetszett, nemtudom miért, és azóta isz szívom de nem azért mert a nikotin kerített fggőségbe hanem szeretem szívogatni, karikát fújni, játszani a füsttel, és nemérdekel ha rákot kapok, úgyis szar az életem, legalább addigis kiélvezem

14/f

2011. júl. 5. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
nálunk anyu és a bátyám dohányzik max egyszer kiprobálni de többször nem
2012. jún. 1. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!