Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a becenevetek és...

Kamaszok, mi a becenevetek és miért lett az?

Figyelt kérdés
Nekem a Gorbend ami azért mert ezzel a névvel játszottam minden multis játékot. Becenevem még a Big Show mert szeretem a pankrációt és ő kedvencem, meg azért ilyen súlyok mellett: 172-175 centi és 72-75 kiló és 13/F. Meg a kolbász és a hurka is ami azért mert szeretek tömni :). Ezt a becenevet szeretem legjobban :D.
2011. júl. 2. 19:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Eszti-ezt nem részletezném

Szöszke-Amikor elsőnek voltunk info órán akkor még nem tudta a tanárnő a nevemet,ezért csak annyit mondott hogy "Szöszke te ott hátul"ez azóta megmaradt..De a tanár még mindig így hív,egyszer se mondta nekem a rendes nevemet:)

14/L

2011. júl. 3. 12:52
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg van..

DoDo-mert szeretem Dodó kacsát :)

TökMag-mert az egyik barátnőm Paradicsom a másik Uborka volt..asszem én a jobbat kaptam xD

Zsuzska-az egyetlen becézés a nevemből amit szeretek

Zsuzsika-Sajna vannak akik 14 éves koromra is így hívnak.

Zsuzsi-ezt akkor mondjak ha valami bajom van

Zsuzsa-ezt én követelem,hogy így hívjanak :D

Mári-Az osztályból kész falu lett miindenkinek szinte van neve

Tökös Bernadett-két kedvenc barátnőmne név szerint Csoszi Lajos és Punczi Imre köszönhetem :))

Cuk cup-unatkoztunk azthiszem.A barátnőm Cup cuk :D

Suzy-Amit utálok,mert nem angol vagy német vagyok úgyhogy hívjanak csak magyarul xD

2011. júl. 3. 15:07
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

nekem Gabcus, Gabicó ez a kettő egy b-nőmnek jött ugy ironikusan a nevemből

szük baráti kör manónak hív a magaságom miatt /én vagyok a legalacsonyabb/

itthon prücsöknek /ennek a tovább becézése a prücsi ez nem tudom honnan jött/ és és babának hívnak /én vagyok a családba az egyik legfiatalabb/

2011. júl. 3. 19:56
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Zsozsó,mert a zsolti-t már unalmasnak tartottuk és akk lettem Zsozsó!

Szeretem ezt a becézést:)

13/f

2011. júl. 3. 23:23
 25/31 Lollipop Girl ***** válasza:
100%
Engem Szabinának hívnak és sokat szoktak becézni pl.:Szabinka,Szabinca,Binka,Dinka ezeket az új barátnőim adták és nagyon szeretem ha így hívnak.Husi,Husika,Duci,Ducika,Dundi,Dundika a testalkatom miatt.Szopcsi,Szopcsika,Szopi,Szopinger mielőtt bárki rosszra gondolna 5.-ben sokat nyalókáztam és rajtam maradt,innen is jön a Lollipop Girl angolosan.Szabi ,Szabibabi.Szilvi néha nem jegyzik meg a nevem és így hívnak az új ismerőseim:O.Szandi az infó tanár így hív első infó óránk óta pár haverom és barátom,barátnőm is így hív.Asszem ennyi.Üdv:Szabina.15/L
2011. júl. 4. 11:16
 26/31 anonim ***** válasza:
48%

07-02 19:54 vagyook.

Mérislettem lepontozva.?;DD

2011. júl. 5. 10:12
 27/31 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek csak zöld kezecskét adtam mert a kérdésre válaszolnak :). Amúgy eszembe jutott még hogy a Psyvhopata is a becenevem mert a valóságban nem vagyok normális és mindenféle hülyeséget megcsinálok :).
2011. júl. 5. 23:18
 28/31 a_maestro_főnök ***** válasza:
, linda. nagyon passzol hozzám. 7 éves koromig voltam karcsi, karesz,karimalac., mert egyszer tesómmal kimentünk a kertbe hogy barkácsoljunk XD ekkormégkicsivoltam.. Volt nálam egy kalapács tesómnál meg egy féltégla. és akkor az idősebb tesóm szerint gabi és karesz. :) de voltam már kalintya (szerettem hintázni) , .és az iskolában cucu,.májsztró. Jelenleg egy művésznéven agyalok, tuti benne lesz a karesz. XD
2011. júl. 12. 00:29
 29/31 Lia99 ***** válasza:

engem a suliba minidg mindenki Cicának hivott még a lányook is.Ne kérdezd mért, mert nem tudom

19/L

2011. aug. 3. 14:45
 30/31 mona1998 válasza:
Moncsi,Mona.Tesóm amikor még kicsi volt nem tudta kiejteni hogy Mónika és azóta rám ragadt.
2012. júl. 5. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!