Kamaszok, mi a becenevetek és miért lett az?
Dzsábbá!xD (fonetikusan :D)
Gondolom, tudjátok, mi az, úgyhogy a dolog ezen részét nem óhajtom részletezni.:D
És azért lett ez a becenevem - már ha alapozhatok az egyik spanom hivatkozására -, mert "fiú vagyok és ronda".xD
13/L (ne keressétek a logikát :D)
Dó dórika meg manó
a dó barátaim egy idő után elkezdtek így hívni fogalmam sincs miért és azóta mindenki csak dó
dórika nem tudom minden felnőtt így becéz
a manó meg onnan jött hogy mindig a fejemen hordtam a csuklyámat. bár az már mostanában nem jellemzőnevem.:)
Elég retardált beceneveket kaptam a barátnőimtől, de egyet szeretek, az a Vikkencs, mert így csak a legjobb barátnőm hív.
Egy másik úgy jött, az egyik barátnőm is meg én is poénból megnéztük a Miki Egér Játszóházát, és abban van a Titkos Mikkentyű, ezek után barátnőm meg rám ragasztotta, hogy én Titkos Vikkentyű vagyok :'D
A másikat nem nagyon szeretem, egy kép alá írta rám egy másik barátnőm, hogy Vikcsó, de szerencsére nem szokott így hívni.
:3
14/L
Nekem Réka a nevem, és RéRé a becenevem. Egy Kölnből származó barátnőmtől kaptam, akivel az interneten ismerkedtem meg, és nagyon jó barátnőm :))
14/L
Van a TÜNCI ezt még 2.-ba kaptam, hittem a fogtündérbe ezért fogtündér lettem, majd ebből rövidült le
CSIGUSZ Vikuszbol, meghát nem a gyorsaságomról vok híres
IZABELLA állnevemből: Török Izabella Zoé
LUDMILLA GIZI ROZI kiskoromba ragadt rám köszi ANYA ÉS APA
Voltör xD
Mert soproni vagyok, és ha közeleg a VOLT fesztivál teljesen bepörgök:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!