Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a becenevetek és...

Kamaszok, mi a becenevetek és miért lett az?

Figyelt kérdés
Nekem a Gorbend ami azért mert ezzel a névvel játszottam minden multis játékot. Becenevem még a Big Show mert szeretem a pankrációt és ő kedvencem, meg azért ilyen súlyok mellett: 172-175 centi és 72-75 kiló és 13/F. Meg a kolbász és a hurka is ami azért mert szeretek tömni :). Ezt a becenevet szeretem legjobban :D.
2011. júl. 2. 19:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Hoocy. :D mikor kicsi voltam nem tudtam kimondani rendesen a bátyám nevét, ezért Kikonak hívtam, ő pedig a hugit hucivá ferdítette, aztán Woody Allen után szabadon ekezdtem "hoocy"-nak írni. :D
2011. júl. 2. 21:37
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Dzsábbá!xD (fonetikusan :D)

Gondolom, tudjátok, mi az, úgyhogy a dolog ezen részét nem óhajtom részletezni.:D

És azért lett ez a becenevem - már ha alapozhatok az egyik spanom hivatkozására -, mert "fiú vagyok és ronda".xD

13/L (ne keressétek a logikát :D)

2011. júl. 2. 22:01
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Dó dórika meg manó

a dó barátaim egy idő után elkezdtek így hívni fogalmam sincs miért és azóta mindenki csak dó

dórika nem tudom minden felnőtt így becéz

a manó meg onnan jött hogy mindig a fejemen hordtam a csuklyámat. bár az már mostanában nem jellemzőnevem.:)

2011. júl. 2. 22:43
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Elég retardált beceneveket kaptam a barátnőimtől, de egyet szeretek, az a Vikkencs, mert így csak a legjobb barátnőm hív.

Egy másik úgy jött, az egyik barátnőm is meg én is poénból megnéztük a Miki Egér Játszóházát, és abban van a Titkos Mikkentyű, ezek után barátnőm meg rám ragasztotta, hogy én Titkos Vikkentyű vagyok :'D

A másikat nem nagyon szeretem, egy kép alá írta rám egy másik barátnőm, hogy Vikcsó, de szerencsére nem szokott így hívni.

:3

14/L

2011. júl. 2. 23:56
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Réka a nevem, és RéRé a becenevem. Egy Kölnből származó barátnőmtől kaptam, akivel az interneten ismerkedtem meg, és nagyon jó barátnőm :))

14/L

2011. júl. 2. 23:56
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Van a TÜNCI ezt még 2.-ba kaptam, hittem a fogtündérbe ezért fogtündér lettem, majd ebből rövidült le

CSIGUSZ Vikuszbol, meghát nem a gyorsaságomról vok híres

IZABELLA állnevemből: Török Izabella Zoé

LUDMILLA GIZI ROZI kiskoromba ragadt rám köszi ANYA ÉS APA

2011. júl. 2. 23:58
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
nekm RonDixie foggalmam sincs hogy jött...:XD
2011. júl. 3. 00:33
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Voltör xD

Mert soproni vagyok, és ha közeleg a VOLT fesztivál teljesen bepörgök:D

2011. júl. 3. 09:19
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Krisztinka
2011. júl. 3. 11:05
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
kóci:D mert mindig kócos a hajam:D
2011. júl. 3. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!