13 éves fiu vagyok. Hogy illeszkedjek be? Igy lehetetlen
Szia!
Menj fel a teszvesz.hu-ra,ott elég jó ruhákat tudsz venni pár Ft-ért(szó szerint,én már vettem a szintén 13 éves lányomnak 11Ft-ért csőfarmert)
Nincs a környéken senki, akinek szintén nem telik márkás cuccokra? Keresd meg őket, és röhögjetek jót azokon, akik a szüleik pénzén kívül mással nem tudnak felvágni. Mert a ruhákat ugye a szülők veszik. Esetleg olyan önzők, hogy a családtól erőn felül is kierőszakolják a drága holmikat.
Ezer fontosabb dolog van az életben. Jobb lehetsz náluk sportban, tanulásban, lehetsz megbízhatóbb, humorosabb, kitartóbb.
Igen,turkálóban tényleg jó cuccok vannak és olcsó.tegnap pont ott vette,egy tök jó inget 200 FT-ért.Írtad,hogy beszólnak,hogy már megint abba a ruhába jött.nem akarok útálatos lenni de nem tudod váltani legalább 2 naponta?
Tényleg nem akartalak megbántani,de nekem is van egy iylen osztálytársam,de én jóba vagyok vele és neki is elmondtam,hogy 2 naponta cserélje,mert szegény 1 hétig ugyan abban jött:(.És tényleg váltotta,mert bízott bennem.Meg adtam is neki a régi ruháimat,mert a legjobb barátom.Sennki rokon sincs akitől kinőtt ruhákat kapnál?:S
Tényleg azt mondom nézz el durkálókba,rokonokhoz.
Mit dolgozik anyukád?:)
jó pici lábad van, 11 éves hugomnak is akkora.
am nincs vmi olyan rokonod akitől örökölhetnél pár jobb cucot, vagy vmi szomszéd vgay akármilyen ismerős.
Am meg nem a ruha teszi az embert.
én régóta vásárolok turiban, ázsiában. persze van néhány márkásabb cuccom i.Mégis sokszor mondták már rám hogy "de jól nézel ki". Hidd el, csak kitartónak kell lenni, és megtalálod amit akarsz :P (amúgy vehetsz egyszer egy parfümöt [szintén ázsia:D], az illat megfogja az embereket :) )
Remélem tudtam segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!