Mit tegyek? Hogy illeszkedjek be, hogyan találjak barátokat?
Nem volt se tábor, se ismerkedős nap?
Mert én ezen a kettőn haverkodtam össze sok osztály- és évfolyamtársammal. :)
Húha,egy cipőben járunk...ugyan ez a problémám.
De teljesen ugyan ez,szarul érzem magam,a többiek már jóba vannak egymással stb...de azért már sikerült beszélgetnem, és úgy érzem minden nap egy kicsivel jobb.
Hazafelé jövet találkoztam egy új osztálytársammal és felvettem a sebességét majd beszélgetni kezdtünk úgy 300-400 méteren át:)
Hol lakik,miért ebbe a suliba jött stb...
Viszont én minden reggel úgy izgulok hogy az nem igaz,még akkor is ha belegondolok mi lesz másnap.
Nyugodtan menj oda azokhoz is, akik nincsenek egyedül. Én tavaly voltam 9.-es, és gólyatáborban odamentem két osztálytársamhoz beszélgetni, akik már jóban voltak, de tök jót beszéltünk, és év közben meg már másokkal barátkoztak, kialakult a saját baráti körük (ami közül az egyikben én is benn vagyok). Ez tőlem akkor nagy lépés volt, mert általában elég visszahúzódó meg félénk vagyok, de akkor erőt vettem magamon, és megérte, most már szuper barátaim vannak. :)
Ha rendes fiú mellett ülsz, az se olyan gáz, még az is lehet, hogy normális, és tök jól összebarátkoztok. Vannak olyan fiúk, akik szeretnek lányokkal is haverkodni.
Szóval szerintem légy kedves, szólítsd meg a számodra szimpatikus embereket, hogy pl. meg tudta-e írni a matekleckét, mert te nem vagy biztos, hogy jó-e a 2. feladatod. Akkor elkezdtek beszélgetni, és így elkezdődhet egy barátság is. ;)
Egyébként nyugi, még csak pár nap volt a suliból, nemsokára neked is lesznek barátaid, ahogy jobban megismeritek egymást.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!