13 éves fiu vagyok. Hogy illeszkedjek be? Igy lehetetlen
Ömm. Írj privit,meg ha van msn. Ha gondolod megmutathatnál pár ruhád,és segitenék ötletekkel,hogy lehetne fel"tuningoolni" :)
Amugy szerintem legyél bátrabb. Bár én nem szoktam mer szerintem nem tul izléses...-de turiba nem probálod meg??
Én ahoz képest elég jól élek és mondhatni hogy azok közé tartozom akik jól öltöznek.. persze nem beképzeltségből mondom... de a mai napig nem értem azokat akik ezért lenéznek másokat.Én ezt sosem tettem annak ellenére hogy így öltözöm,élek.Ha nem képesek elfogadni olyannak amilyen vagy az az ó hibájuk.Szerintem annak nincs értelme hogy az új ruháid miatt szeressenek meg nem pedig önmagadért.De ilyenkor általában jönnek azok a cikizések hogy :"nézd a srác hogy próbálkozik"
Próbálj valami kis munkát pl kutyát sétáltatni vagy valami.Kezdetnek nem is rossz :)
De azért büszke lehetsz magadra hogy ezt így belátod :]
Akard azt hogy megismerjék a belsőd és ne a ruháid alapán ítéljenek.Sok szerencsét hozzá.
14L
Kínaiban, turikban is lehet egész menő cuccokat kapni.
Az a baj, hogy a mai táraságokat csak a ruha meg a menőzés érdekli. Próbálj olyan barátokat szerezni, akik beléd látnak és szeretnek akárhogy is öltözöl, az ilyen barát kincset ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!