13 éves fiu vagyok. Hogy illeszkedjek be? Igy lehetetlen
Én is alig költök ruhára, de azt jól válogatom össze. Ha városban laksz, vagy főképp Pesten vagy a közelében, rengeteg turkálót találsz, ahol fillérekért kapsz pólókat, ilyesmit (múltkor 3000 forintból összeszedtem egy szoknyát, egy nadrágot és három felsőt, amit most évekig hordok, de van műbőr dzsekim 200 forintért, farmerem 500 pénzért, stb.)... Ezen kívül érdemes az áruházakban vagy butikokban, piacon, outletekben figyelni a leértékeléseket, nagyon szép pólókat találni kb. 500 forintért, farmereket egész olcsón. Ne egyben próbálj sokat vásárolni, vagy márkás cuccokat, inkább tűrhető minőséget és apránként.
Ha nem elég, hogy tiszta vagy és stílusos / rendezett, nem szakadt, stb? Nagy ívben tegyél rájuk, nem éri meg. Keress értelmes embereket.
én 17 vagyok de utálom a turkálókat :D
Kisvárosban élek de mindig felmegyek BP-re és ott megveszek márkás dolgokat és meg van oldva. pénzt gyűjtök és márkásakat veszek. ennyire egyszerű
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!