Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves fiu vagyok. Hogy...

13 éves fiu vagyok. Hogy illeszkedjek be? Igy lehetetlen

Figyelt kérdés
sajnos anyukám egyedül nevel és nem tud nekem ruhát venni -- az osztályban senki nem foglalkozik velem nem ül mellém,mit csináljak hogy felfigyeljenek rám.mert anyu nem tud pénzt költeni ruhára tudom hogy nincs rá való így nem is kérek esetleg honnan szerezhetnék be egy pár normálisabb dolgot hogy ne nézzenek így rám már elegem van
2011. júl. 2. 22:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 22:36

Az a baj, hogy van aki nem tud gyűjteni, mert minden kevés pénzük elmegy arra hogy egyenek, lakjanak valahol:( Ez nagyon szomorú. Nem a kérdezőnek kell megváltozni, hanem a körülötte levő embereknek!!!!

2011. júl. 2. 22:43
 12/29 anonim ***** válasza:
Ezt annak írtam akiszerint a ruhától senki sem kedvel jobban.
2011. júl. 2. 22:46
 13/29 A kérdező kommentje:
uu na ez a szitu ismerős mikro 2 nap ugyanbban megyek .. uu ez gáz .. ilyet---??meg a sugdosások.. az a baj hogy anyukám még sokszor a számlát is nehezem fizeti ki ..nemhogy + költség--látom egyedül vagyok ezzel a gonddal ..
2011. júl. 2. 22:48
 14/29 anonim ***** válasza:
42%

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:43

hát igen sajnos ilyenkor a helyzet szomorú. :(

2011. júl. 2. 22:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem vagyunk gazdagok, épp, hogy megélünk valamiből! Én kínaiban szoktam venni a legtöbb cuccom, mert a sima butikokban is ugyanaz van csak 2-szer drágábban! :S A márkás cuccokra meg gondolni se merek, arra sose telne! Anyumék elváltak, ezért külön szoktam néha kapni apumtól egy kis pénzt, vagy a nagyszüleimtől! Vagy szülinapokra...most volt ballagás+bérmálkozás ezért most többet kaptam! 15L
2011. júl. 2. 22:52
 16/29 anonim válasza:
42%
Diákmunka?:S Nemtom hány éves kortól van csak hallottam róla:P
2011. júl. 2. 23:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

mi sem vagyunk gazdagok

én sem veszek márkás cuccokat és volt olyan is h 4pólóm meg 2 nadrágom volt és annyi :/

a ruhatáram szinte csak turis cuccok ból áll és van köztük olyan is amit itt 3000 ért vennék

ott meg 200 ft volt

itt a kínai 2x drágább mint a ruhabolt xD

2011. júl. 2. 23:09
 18/29 anonim ***** válasza:
13/L ^^
2011. júl. 2. 23:11
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is keress vhol a közelben egy turit, ott tényleg olcsón kapsz ruhát, és jó is, ha jól megválogatod.
2011. júl. 2. 23:45
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
És virtuálisan küldök neked egy ölelést! Kitartás, bár nem tudom milyen rossz lehet neked, de nagyon szemetek az osztálytársaid. :) 19L
2011. júl. 2. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!