Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves fiu vagyok. Hogy...

13 éves fiu vagyok. Hogy illeszkedjek be? Igy lehetetlen

Figyelt kérdés
sajnos anyukám egyedül nevel és nem tud nekem ruhát venni -- az osztályban senki nem foglalkozik velem nem ül mellém,mit csináljak hogy felfigyeljenek rám.mert anyu nem tud pénzt költeni ruhára tudom hogy nincs rá való így nem is kérek esetleg honnan szerezhetnék be egy pár normálisabb dolgot hogy ne nézzenek így rám már elegem van
2011. júl. 2. 22:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Most úgyis nyári szünet! :) Ha normálisak a szomszédok,akkor kérdezd meg, hogy lemoshatod-e a kocsijuk, valamennyiért! Vagy hordj újságot! :)
2011. júl. 3. 00:05
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
En nem tudom,de a valaszolok nagy tobbsege meg mindig nem fogta fel,ha valaki szegeny akkor orul ha eszik valamit nemhogy turkalokba jar,es kinaiakba. A kerdezonek uzenem,hogy tul sokat sajnos nem tud csinalni jelenleg,esetleg annyit hogy jol tanulsz,es igy amikor elvegezted a sulit el tudsz helyezkedni es penzt keresni...Es most ezzel ne torodj.A gyerekek ebben a korban nagyon gonoszak,es nem fognak megvaltozni.Felnott korodban majd te donthetsz mindenrol.
2011. júl. 3. 07:15
 23/29 anonim ***** válasza:
állj be dolgozni! igy pénzt is kereshetsz és ruhát is vehetsz! :D am meg igazuk van a többi válaszolónak h pl:nm a külsődről itélnek(nekem is az egyik osztálytársam olyan, de kapott uj ruhát de szinte észrese vették!).....szoval nm külsőről itélnek!
2011. júl. 3. 08:10
 24/29 anonim ***** válasza:
szomorú dolog ! :( de az osztálytársaid se tiszták :D
2011. júl. 3. 08:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy olyan osztálytársam akik nagyon szegények , télen az anyja régi kabátjába jár meg nyáron régi kötött felsőkbe. Mindig össze súgtak a háta mögött (még most is). Egyszer kapott új ruhákat , de attól sem változott semmi. Neked is csak azt tudom mondani h ez már nem igen fog változni 8.-ig akármilyen márkás cuccokba jársz :( Nem elég h így is elég szomorú a helyzeted de még az osztálytársaid is gúnyolnak. Ne törődj velük , mert akkor csak még rosszabb lesz. Azoknak akik meg azt írták h kínaiba meg turiba vásárolnak....lehet h olcsóbban lehet venni ruhát de akkor sincs miből. Szerencsére én nem vagyok ilyen helyzetben ezért nem tudom átérezni , de sok kitartást!
2011. júl. 3. 10:31
 26/29 anonim ***** válasza:

turkáló.

de amúgy ha annyira,amiennyire leírod nem bír senki,az nem biztos h csak a ruha miatt van..

2011. júl. 3. 11:29
 27/29 anonim válasza:
100%
angol használt ruha kereskedésben is vannak jó cuccok és nem drága nézz be egybe :D (Y)
2011. júl. 3. 16:24
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
az a baj hogy ebben a korban a legmeghatározóbb a baráti társaság..ha most szenvedsz lelki sérülést akkor azt hordozni fogod magaddal(és ahogy látom neked ez eléggé fáj) ráadásul más területre is elkísérhet(ha oda kerülsz a lányok..) gyerekmunkát 16 éves kortól vállalhatsz addig marad max az amit előttem szólók írtak hogy szomszédokat kérdezel: fűnyírás, kocsimosás, meggyszedés(annak szezonja most van) stb. anyukáddal is meg kellene beszélned ezt hátha ő is tud segíteni. ha össze gyűjtesz egy kis pénzt turkálóba menj el. hidd el jobb a minősége mint a kínainak! sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, de ha ezeket a dolgokat nem tudod megvalósítani akkor marad az, hogy nemsokára középsuliba mész és ott talán jobbak lesznek az osztálytársak.
2011. júl. 3. 17:04
 29/29 anonim ***** válasza:
pl legyél jó illatú, és zselézd fel a hajad. attól talán vagányabb leszel, és szívesebben barátkoznak majd veled. amúgy sima egyszerű, laza felsőt veszel vmi mintával, meg deszkás cipőt olcsón kapsz kínaiban is. a gatya legyen egyenes szárú, kezdj el kicsit edzeni, otthon felüléseket ha csinálod rendszeresen, izmosodik a hasad. meg vmi nehezebb 2 kg os tárgyat veszel mintkét kezedbe azzal gyakorlatozol, emelgeted, akkor kicsit izmosodhatsz is :)
2011. júl. 3. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!