Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek a szüleim? Mit...

Miért ilyenek a szüleim? Mit tudnék tenni én és mit ők?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag ha elmegyek valahova félek hazajönni,félek attól ami rám vár.Az üvöltözések,a szitkozódások.Akármit csinálok az nem jó nekik.Apám leüvölti a fejem ha elvonulok a szobámba hogy ne legyek láb alatt,de ha a közelben maradok akkor folyton hibát keres abba amit csinálok:(Anyám meg csak az pártját fogja mást se csinál csak dolgoztat aztán leüvölti a fejemet,hogy trehány vagyok nem jó semmire,a munkám se jó.Egy rabszolgahajcsár,aztán esténként végig hallgathatom ahogy az arcomba üvölti h ő mennyit dolgozik blablabla....És ez megy mindennap!!!Ne mondjátok,hogy üljek le és beszéljem meg velük mert ez márt próbáltam szabályszerűen kiröhögtek én meg sírva fakadtam mert folyton megríkatnak és a beszélgetés-próbálkozásimból csak az lett h üvöltöttek velem vagy röhögtek azon h sírok:(Most mit tegyek???Kihez forduljak,hova menjek??

Hiányzik a szüleim szeretete....Úgy érzem magam,hogy levegőt is csak elbujdosva tudok venni nehogy abba is belekössenek:(

Miért nem szeretnek?

Ennyire kiállhatatlan lennék?

De mit tegyek ellene?:(

Kérlek segítsetek....!:(

Ha az egész nyarat így kell végig csinálnom inkább meghalok....Borzasztó szeretet nélkül élni:(

Köszönöm előre is a tanácsokat,válaszokat.

2011. jún. 28. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen barátnőm...Van, hogy amikor már nem bírja nálunk tölt pár napot. Anyukám saját lányaként szereti, én is testvéremként. Javaslom, te is kérj segítséget a legjobb barátodtól/barátnődtől!
2011. jún. 28. 14:03
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat:)

Már meg is beszéltem a nagyszüleimmel jövő héten ott leszek náluk egy darabig,aztán megnézem rádöbbentek e a szüleim mekkora veszteség a hiányom....:)

2011. jún. 28. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Sikere lehet szerintem.Én is minden nyáron eddig elmentem egy kicsit itthonról.Egy hetekre,unokatesómékhoz.Akkor mindig hiányoztam nekik..stb.:DD utána meg két-három hét múlva ugyanolyan rossz lett minden.-.-
2011. jún. 28. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, és ahogy olvastam, sok válaszolót is érint, amit mondani szeretnék...

Ne féljetek segítséget kérni... nem vagytok egyedül...

használjátok bátran az internetet ha kilátástalannak tűnik a helyzet... néha egy beszélgetés is sokat segít...

keressétek a lelki segély szolgálatokat és beszéljetek bátran!!!

néhány telefonszám:

[link]

2011. jún. 28. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
2011. jún. 28. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Tudom, már felajánlották páran, de hogyha gondolod írj rám privátban és megadom az msn címemet.

Nekem az anyukám idegbeteg (nyugtatót is szed) és állandóan kiabál velem.. Kiskoromban állandóan pofon vágott, csak azért mert ideges volt. De ezt nem fogom részletezni, mert te is hasonló helyzetben vagy.

Amúgy pszichológushoz elmennél? Ha rám írnál akkor mondanék egy két dolgot a pszichológusról, ha érdekel.

2011. jún. 28. 15:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem vagy egyedül (olvashatod az előttem lévők szövegét is). Én nagyon egyszerűen oldottam meg. Egy nap közöltem velük, hogy elmegyek 3 napra a barátomhoz és nem jövök haza. Ha ezen nem tudnak változtatni, akkor elköltözöm végleg otthonról. Ők ettől beparáztak, kérték, hogy azt a pár napot is inkább töltsem otthon, mint hogy a pároméknál... Azt még mai napig nem tudom, mi volt otthon 3 napon keresztül, de a végeredmény az jó lett. :) Egyre jobban alakult utána minden. Meghallgattak, megbeszélhettünk mindent utána. Azóta az anyukám lett a legjobb barátnőm.

Bár tudom (így pár évvel később), hogy baromság volt ezt tenni, de megérte fenyegetni őket.

Amúgy anyával azóta megbeszéltünk kettesben mindent. Elmondtam neki, hogy nem igazán gondoltam komolyan a költözést... Csak mondtam, hogy végre észhez térjenek egy kicsit.

2011. jún. 28. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem anyám úgy pofon vágna ha ilyet mondanék, hogy az kész.
2011. jún. 28. 15:41
 19/19 anonim válasza:
Szia. Nekem is egy hasonló szituációm van. Apám az szerencsére nem ilyen, de, hogyha kiakad... Anyámmal néha jól kijövünk, hát igaz az ritka, tényleg van olyan nap, hogy egyszer se mosolyog rám, csak a hibát keresi... Ha ezt megpróbálom mondani neki, rögtön a szobámba zavar! 13/L
2011. júl. 2. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!