Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek a szüleim? Mit...

Miért ilyenek a szüleim? Mit tudnék tenni én és mit ők?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag ha elmegyek valahova félek hazajönni,félek attól ami rám vár.Az üvöltözések,a szitkozódások.Akármit csinálok az nem jó nekik.Apám leüvölti a fejem ha elvonulok a szobámba hogy ne legyek láb alatt,de ha a közelben maradok akkor folyton hibát keres abba amit csinálok:(Anyám meg csak az pártját fogja mást se csinál csak dolgoztat aztán leüvölti a fejemet,hogy trehány vagyok nem jó semmire,a munkám se jó.Egy rabszolgahajcsár,aztán esténként végig hallgathatom ahogy az arcomba üvölti h ő mennyit dolgozik blablabla....És ez megy mindennap!!!Ne mondjátok,hogy üljek le és beszéljem meg velük mert ez márt próbáltam szabályszerűen kiröhögtek én meg sírva fakadtam mert folyton megríkatnak és a beszélgetés-próbálkozásimból csak az lett h üvöltöttek velem vagy röhögtek azon h sírok:(Most mit tegyek???Kihez forduljak,hova menjek??

Hiányzik a szüleim szeretete....Úgy érzem magam,hogy levegőt is csak elbujdosva tudok venni nehogy abba is belekössenek:(

Miért nem szeretnek?

Ennyire kiállhatatlan lennék?

De mit tegyek ellene?:(

Kérlek segítsetek....!:(

Ha az egész nyarat így kell végig csinálnom inkább meghalok....Borzasztó szeretet nélkül élni:(

Köszönöm előre is a tanácsokat,válaszokat.

2011. jún. 28. 11:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nagyon ismerős a helyzeted, ha gondolod beszélgethetünk! Akkor adok egy e-mailt vagy valamilyen elérhetőséget. Addig is kitartás.
2011. jún. 28. 12:01
 2/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az e-mail címet szívesen venném,szükségem van valakire:)
2011. jún. 28. 12:03
 3/19 anonim ***** válasza:
Nagyszülőkhöz vagy más rokonhoz nem tudsz elmenni mondjuk egy hétre? Talán jót tenne egy kis külön lét, meg tudnának nyugodni a kedélyek.
2011. jún. 28. 12:04
 4/19 anonim ***** válasza:

Ide írok egy MSN-t mert nincs ki írva az email címed. playgirl1230@hotmail.com

Amúgy én teljesen szeretet nélkül nőttem fel, nagyon nehéz. Úgyhogy tényleg át tudom érezni mit érzel. na majd vegyél fel!

2011. jún. 28. 12:05
 5/19 A kérdező kommentje:
De én is gondoltam rá,hogy elmegyek de mi van ha haza parancsolnak a szüleim?:(
2011. jún. 28. 12:07
 6/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudsz esetleg legalább nyárra elmenni valamelyik rokonodhoz? Esetleg nagyszülők?

2011. jún. 28. 12:10
 7/19 anonim ***** válasza:
Miért parancsolnának haza? Megbeszéled velük és mondjuk a nagyszülőkkel, hogy egy hétre elmész nyaralni.
2011. jún. 28. 12:12
 8/19 anonim ***** válasza:

Nagyon megtudlak érteni,én is ebben a helyzetben vagyok.Kész lelki terror!Elérték,hogy féljek tőlük este,mert mindig berontanak fél egy fele a szobámba és mondják,hogy kapcsoljam le a gépet,mert fél egy van..de hát könyörgöm!Erre való a nyári szünet,hogy kitomboljam magam!Moziztam,oda is elengedtek.Én is inkább megyek sokszor,mint velük lenni:(

15/L

2011. jún. 28. 12:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
egyik barátnőmnek is ilyen volt az anyja, és a végén már addig fajult a helyzet hogy minden nap szétverték és a barátnőm végül megszökött. most az apjánál meg az apja szüleinél lakik (amikor nincs otthon az apja). de az ország másik végében és nagyon hiányzik, de nem akarom hogy visszajöjjön. az anyjánál nagyon rossz volt neki. de amúgy neked tényleg rosszabb, mert az apád is ilyen... neki legalább csak az anyja.
2011. jún. 28. 13:24
 10/19 anonim ***** válasza:

Támaszkodj a barátaidra!:)

Nagyon sajnállak :/

2011. jún. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!