Szeretnék Angliába menni, de a szüleim nem engedélyezik. Mit lehetne tenni?
Hát akkor felesleges az aggódás, ha érzed, hogy menned kell hát menj.
Persze anyukát meg kell nyugtatni.
Némileg járatos vagyok a témában így azt javaslom, hogy NE Londonba menj, hanem valamelyik kisvárosba.
Ott sokkal kellemesebb és biztonságosabb.
Anyukádat ki kell képezni a net használatra és igérd be, hogy webkamerán keresztül tartod a kapcsolatot, lesz telefon elérhetőség is.
Családnál leszel, nem egyedül kóricálsz.
Kezd el intézni a dolgokat és finoman fokozatosan, de határozottan adagold be neki.
Kis idő kell amíg megemészti.
Szia. Nalunk ugyanez volt, 1996-ban erettsegiztem, utana mentem volna egyetemre. De nem adtam be a jelentkezesi lapomat. A ballagasi ebednel mondtam meg a szuleimnek, hogy mennek Angliaba, mar lenne is egy csalad aki fogad. Meglepoen jol fogadtak a hirt. Juliusban el is mentem. Sajnos apukamnak nagyon gyors lefolyasu rakja lett, oktoberben haza kellett jojjek, decemberben meghalt szegeny. Egyebkent egy nagyon szigoru, de szereto apa volt. Azzal voltam hogy maradok otthon, elvegeztem egy foiskolat, de valahogy csak kulfoldre huzott a szivem. 2001-ben kijottem Svajcba egy evre. Azota is itt vagyok, ferjnel, egy kisgyermekkel, juliusban szuletik a masodik. Valahogy anyukam azzal van, ha akkor nem engedett volna el, most is otthon lennek. Ugyanakkor azt is mondta (nem nekem), nem birna ki ha otthon punnyadnek boldogtalanul. Csak hianyzom neki, az unokai is. Nos igen, benne van a pakliban, hogy az ember lanya nem megy haza ha megtalalja a boldogsagot pont kulfoldon. Lehet a szuleid ettol is feltenek?
Kulonben Angliaban tenyleg nem tul dekorativak a nok, de a ferfiak sem. Bocs...:-)
Jó döntést hoztál, még nagy hasznodra lesz ez az út később hosszútávon is.
Saját tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!