Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék Angliába menni, de...

Szeretnék Angliába menni, de a szüleim nem engedélyezik. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nyáron szeretnék kimenni Angliába mint Au Pair, de anyukám ellenzi a dolgot. Szinte már azt érzem h túlságosan is fél engem. Elég jó családból származom viszont szeretnék végre önállósodni és a magam útját járni nem pedig azt amit megszabnak a szüleim. Szerintetek is jól tennem ha végre kiállnék azért amit szeretnék? :)
2011. máj. 6. 00:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na most itt a válasz nagyon függ attól, hogy hány éves is vagy.
2011. máj. 6. 00:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Most töltöttem be januárban a 18at. :)
2011. máj. 6. 00:45
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
egy részt igazad van hisz ki kell állnod azért amit szeretnél csinálni, másrészt viszont gondolj bele nemrég volt az a lány Angliában csak diákként,de meghalt,mert nem fordítottak figyelmet a fájdalmára amiről túl későn derült ki,hogy súlyosan beteg.Más szóval anyukád csak félt téged,hisz sosem lehet tudni mi fog veled történni,bármi megeshet.
2011. máj. 6. 00:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor felesleges az aggódás, ha érzed, hogy menned kell hát menj.

Persze anyukát meg kell nyugtatni.

Némileg járatos vagyok a témában így azt javaslom, hogy NE Londonba menj, hanem valamelyik kisvárosba.

Ott sokkal kellemesebb és biztonságosabb.

Anyukádat ki kell képezni a net használatra és igérd be, hogy webkamerán keresztül tartod a kapcsolatot, lesz telefon elérhetőség is.

Családnál leszel, nem egyedül kóricálsz.

Kezd el intézni a dolgokat és finoman fokozatosan, de határozottan adagold be neki.

Kis idő kell amíg megemészti.

2011. máj. 6. 00:50
 5/11 anonim ***** válasza:
18 még eléggé fiatal kor, bár már nagykorú az ember. Jobb, ha nem egyedül, hanem barátnővel mész, aki ugyanabban a városban (kerületben) dolgozik. Akkor talán jobban elengednek.
2011. máj. 6. 01:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat. :) Igen én is gondolkoztam azon h egy ismerőssel mennék ki, akit természetesen a szüleim is ismernek. Ha minden igaz akk ez sikeresen össze is jön. Telefonon szinte mindennap tartanám a kapcsolatot velük, hisz azért mégis hiányoznának meg legalább anyu tudja h jól vagyok. Szerencsére anyu ért a számítógépekhez viszont azt nem tudom h kint a családnál van e net vagy webcam. :D
2011. máj. 6. 01:54
 7/11 anonim ***** válasza:
laci 1000 .Hány éves vagy??Annyira gyerekes amiket írogatsz ezen az oldalon.Keress magadnak más szórakozást....Annyira fáárasztó vagy!!!!!
2011. máj. 6. 07:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia. Nalunk ugyanez volt, 1996-ban erettsegiztem, utana mentem volna egyetemre. De nem adtam be a jelentkezesi lapomat. A ballagasi ebednel mondtam meg a szuleimnek, hogy mennek Angliaba, mar lenne is egy csalad aki fogad. Meglepoen jol fogadtak a hirt. Juliusban el is mentem. Sajnos apukamnak nagyon gyors lefolyasu rakja lett, oktoberben haza kellett jojjek, decemberben meghalt szegeny. Egyebkent egy nagyon szigoru, de szereto apa volt. Azzal voltam hogy maradok otthon, elvegeztem egy foiskolat, de valahogy csak kulfoldre huzott a szivem. 2001-ben kijottem Svajcba egy evre. Azota is itt vagyok, ferjnel, egy kisgyermekkel, juliusban szuletik a masodik. Valahogy anyukam azzal van, ha akkor nem engedett volna el, most is otthon lennek. Ugyanakkor azt is mondta (nem nekem), nem birna ki ha otthon punnyadnek boldogtalanul. Csak hianyzom neki, az unokai is. Nos igen, benne van a pakliban, hogy az ember lanya nem megy haza ha megtalalja a boldogsagot pont kulfoldon. Lehet a szuleid ettol is feltenek?

Kulonben Angliaban tenyleg nem tul dekorativak a nok, de a ferfiak sem. Bocs...:-)

2011. máj. 6. 07:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma leültem és beszélgettem a témáról anyuval. Elmondtam neki h mik a terveim az utazással kapcsolatban. Vhogy úgy vettem észre h kezdi érteni h nekem ez fontos és tényleg szeretnék menni. Mivel az egyetlen gyermeke vagyok megértem h félt, de nagyon jó nevelést kaptam és tudok vigyázni magamra, bár az biztos h az elején nagyon hiányozni fog a családom. :/:)
2011. máj. 6. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Jó döntést hoztál, még nagy hasznodra lesz ez az út később hosszútávon is.

Saját tapasztalatból mondom.

2011. máj. 6. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!