Másnak az életében is van ilyen dal?
Nekem a Tankcsapdától az Örökké tart...5 éves korom óta tudom kívülről, valahogy végigkísérte az eddigi életem. Az első babavideóm elején is ezt hallgatja apukám, az első mp3 lejátszómon ez volt az egyetlen dal, amit unokatesóm rárakott. Ezt hallgattam folyton egy elég szomorú korszakomban, ennek hatására kezdtem naplót írni. Ezt hallgattam, miközben életem első randijára igyekeztem és először csókolt meg Ő:) És most is ezt hallgatom, hogy lezártam valami fontosat. Más életében is van egy ilyen dal, ami kíséri?
13,5L
Omega-Régi csibészek
körülbelül általános iskolás koromtól kezdve mindig voltak és vannak is olyan emberek a környezetemben akik tettetik a szépet és a jót, és ha valami segítség kéne akkor már el is tűnnek/ tűntek. Talán ezért van, hogy ez az a szám ami nagyon megmaradt bennem.
18L
Apum hatására én is Tankcsapdán nőttem fel. És véletlen egybeesés engem is mindig ez kísért végig(Örökké tart). Apával kiírattam egy CD-t azon ez volt az első szám (7 éves lehettem). 11 évesen az első MP3 lejátszómon csak ez az egy szám volt rajta hónapokig és nem untam. Mikor a középsulit kezdtem ezt a számot hallgattam mikor a suli felé mentem.
És mai napig ez a csengőhangom a telefonomon, Sosem változtattam még meg. :)
amúgy most, hogy olvastam a kérdést, csak akkor esett le ez a nagy egybe esés, de tényleg érdekes. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!