Másnak az életében is van ilyen dal?
Nekem a Tankcsapdától az Örökké tart...5 éves korom óta tudom kívülről, valahogy végigkísérte az eddigi életem. Az első babavideóm elején is ezt hallgatja apukám, az első mp3 lejátszómon ez volt az egyetlen dal, amit unokatesóm rárakott. Ezt hallgattam folyton egy elég szomorú korszakomban, ennek hatására kezdtem naplót írni. Ezt hallgattam, miközben életem első randijára igyekeztem és először csókolt meg Ő:) És most is ezt hallgatom, hogy lezártam valami fontosat. Más életében is van egy ilyen dal, ami kíséri?
13,5L
Ennyire hosszú ideig végigkísérő dal nincs.De Gloria G.-től az I will survive és a Can't take my eyes of you van,ami sokáig kísérte az életemet,főleg mostanában.Meg volt még egy kiskoromban,amit rengeteget énekeltem,fogalmam sincs,mi az..,valami angol,de a refrénjét tudtam csak.. vmi furcsa refrénje volt,nem szöveg.
Aztán Ákostól az Örök április is kísért egy darabig,mert Gergely Alexandra története nagyon megérintett.
Nagyjából így ennyi.:D
Nekem a Tankcsapda bármelyik száma ilyen, mert ezek mellett nőttem fel a testvéremnek hála, és én magam is nagyon szeretem. Nem tudok egyet se kiemelni.
14/L
A Tankcsapda örökké tart c. számát én is nagyon szeretem. Ez a dal benne van az első három dalba aminek a szövegét megtanultam. Érdekes, mert számomra ez a dal olyan érzéseket mozgat meg bennem, aminek a hatására mindig könnyezek. Akárhányszor meghallgatom, mindig olyan emlék, dolog jut eszembe, aminek hatására könnyezek. Ez nem azt jelenti, hogy mindig szomorú dolog, sőt.
Legutóbb, amikor ezt hallgattam életem egyik és talán egyetlen ajándéka jutott eszembe, amit keresztapumtól kaptam. Ez egy ülő plüssmaci, viszonylag nagy. A mai napig meg van, néha csak úgy előveszem és magamhoz szorítom, ilyenkor mindig olyan érzésem támad, mintha itt lenne velem keresztapum (sajnos elég ritkán találkozunk, évente 2-3x).
Egyébként olyan dal nincs, ami szó szerint végig kísérte volna az ediggi életemet. Bár kétségtelen, bármi történik velem, jó vagy rossz, vagy csak el szeretnék merengni a Tankcsapda örökké tart c. számát előszeretettem indítom el:)
16/L
* életem egyik legszebb és talán egyetlen ajándéka .. *
Bocsi, kihagytam egy szót:)
Nekem nincs ilyen meghatározó dal. Nálam inkább az jellemző, hogy az egyes korszakaimra, élményeimre, érzéseimre, stb. stb. megy egy zene. És ha azokat meghallom, mindig a múlt jut eszembe. A zene valahogy felidézi bennem a régi érzéseket, a levegő illatát...
Sok ilyen dal van. :)
RUN-DMC - Walk This Way
Nem teljesen ilyen, de hasonló. Szóval ez a szám szólt, amikor elkezdtem járni. Akkor utána egyszer versenyeztem gokart-al, és pályarekordot döntöttem, meg akkor először egy kerekeztem biciklivel, és megcsináltam az eddigi legjobb parkour-os videómat. (Bocs összevissza, de így jut eszembe.)
Egyébként szereted a Tankcsapda többi számát is? Mert én nagyon szeretem, 4-5 éve rákattantam, azóta megvan lassan az összes album eredetibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!