Miert ilyenek a szulok a gyerekekkel?
Az én családom sajnos pont ilyen volt, mikor 12-13 éves korom körül elváltak a szüleim, és nem értettem miért. A húgom(2 évvel fiatalabb nálam) teljesen bezárkózott és megváltozott, mert rettenetesen apás volt, és anyut hibáztatta minden miatt. Anyu a válás után elmesélt először nekem mindent, majd mikor a húgom nagyobb lett és hajlandó lett végre normálisan beszélni anyuval(kb 17 évesen, addig gyűlölte anyut apu miatt), neki is elmesélte. Azóta a húgom nem beszél apuval a mai napig sem, nem kíváncsi rá. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi titok lappang a családunkban. Anyagi gondok, megcsalások, erőszak, rendőrségi balhék apám részéről, de a hab a tortán, amikor kiderült, hogy ő nem is az édesapám, és a húgom csak féltestvérem, mert 1-2 évesen jött össze anyuval az "apám", mert az igazi terhesen elhagyta. Állandó szeretet hiányban küzdöttem utána évekig, 15 évesen elkezdtem pasizni, alig voltam otthon, menekültem valami elől. A húgom pedig rossz társaságba keveredett, jöttek a piák, a drogok, a sátánizmus és egyebek. Szerencsére most már ezeket kinőtte majd 24 éves fejjel, de anyu rengeteget sírt miatta.
Szóval nagyon nem értek egyet azzal, ha a gyermek elől mindent eltitkolnak vagy hazudnak neki, lásd a saját példánk. Normális, tanult felnőttek lettünk, de az út nagyon nehéz volt, mert a saját szüleink tették azzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!