Miért gond az, ha egy srác rockot meg metált hallgat főleg, és nem komolyzenét, meg operát?
Anyám idegesít ezzel nagyon, mert szerinte a rock, metál rossz, mert csak hörgés, meg gusztustalan, és nem lenne szabad ilyeneket hallgatni, mert elzüllik a gyerek.
És nem érti, hogy engem az opera, meg az ilyen komolyabb műfajok nem érdekelnek.
Meg szerintem a rock, és a metál zenéknek a szövege inkább a barátságról, becsületről, bátorságról szól. Ami nagyban befolyásolja az életem. PL: amióta rockot hallgatok, azóta a barátaimért képes lennék tűzbe menni.
Ellenben az opera számomra nagyrészt nyálas. Persze van olyan, amit meghallgatok szívesen.
öltözködés terén is gyakran kiakad, mert feketébe járok szívesen, nem pedig ilyen "alfahím" ruhákban.
Apám az megérti, és csak annyit kér, hogy ne üvöltessem a zenét max hangerőn.
18F
Lehet, hogy le leszek pontozva. :D Harmincéves nő vagyok, és szinte kizárólag metált hallgatok. Persze nem a nagyon durvábbakat, inkább melodikusat. Csak ettől biztosan nem züllik el az ember, sőt. Úgy van, ahogy mondod.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a laikusokat a líraibb, szebb dalokkal meg lehet azért fogni. :)
(Hallgass Freedom Callt is!)
min dig lesz nek rockkereeeeek...
és meg nem értő szülők is :)
Kétlem, hogy megenyhítené.
Ő abban a hitben van, hogy rock, metál = eredendő gonosz, bűn, drogok stb.
Pedig hithű vallásos vagyok, és sok keresztény rock zenét ismerek. Sőt, még egy rocker lelkészt is ismerek.
És ez?
http://www.youtube.com/watch?v=QTdlBaMFHGo
Szerintem ez elég vidám zene, még táncolni is lehet rá... Na, igazából más utat kéne találni, mert ahogy leírod elég reménytelen, hogy zenét mutass neki (ami megenyhíti).
ó, rokonlélek :)
Szerintem ha ennyire nem érti meg, hagyd...ne üvöltesd túl hangosan a zenét és akkor talán békén hagy :) Ha "beszól" akkor intézd el annyival, hogy te ezt szereted, és kész. Én is ilyen zenéket hallgatok, az én szüleim sem szeretik, de hát most ez van, nem tetszhet mindenkinek.
17/L
Ugyanaz vagyok mint te, csak fiatalabb és nőnemű kiadásban.:D
Szerencsére a szüleimet nem zavarja a dolog, mivel ők is ezt a műfajt favorizálják (pláne a fater), viszont a nagyszülők eléggé ki vannak akadva.
Ne foglalkozz velük, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Hörgés? :S Mutasd meg neki és lehet másképp látja majd kicsit a dolgot... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!