Kamaszok! Ha lenne egy időgépetek, ami képes visszautazni az időben, akkor hová és miért mennétek?
1997-8-9-2000-Hogy újra átéljem a csecsemő-kisgyerekkorom.
Vagy csak május 1-ig ha ott maradhatok sokáig:)
14L
Hm, ha lenne egy időgépem, én tuti, nem egyszer használnám.
Mivel mániám a történelem, imádom, ezért a kedvenc koraimat sorra venném. Kezdeném az ókori rómaiakkal. Első utam egy gladiátor viadalra vezetne. Utána utaznék 895-be, megnézném a honfoglalást. Megnézném a vérszövetséget, a 7 vezért, Árpádot, mindent. A nomád életmódot, hogyan éltek, mit csináltak, kíváncsi lennék, hogy meg tudnám-e érteni magam a mai magyarral.
Utána a keresztes hadjáratok korára lennék kíváncsi, főleg a gyermek keresztes hadjáratokra.
Na jó, nem írok többet, mert több oldalt tudnék írni :D
16/l
Ha lenne időgépem folyamatosan úton lennék az is biztos :D Először én visszamennék a honfoglalás kori időkbe...majd az 1830as években vagy akkorra amikor még volt igazi amerikai vadnyugat :D. Utána 1848-49ben a szabadságharc majd első és második világháborút is megnézném kicsit. Utána meg minden évtizedet (50-60 de legjobban a 70es és 81as évek érdekelnének) Illetve még visszatekerném az időt amikor még a mamáim papáim kis lányok és fiúk voltak :D majd mikor már fiatal felnőttek :)
18f
Élni sehova, pont jó nekem a mostani kor.
Amúgy csak megnézni szívesen megnéznék több kort is. :)
14/L
Mikor anyukám aláírta a papírt, hogy egy évvel később menjek iskolába...Sokkal jobb lenne nekem, a legeslegeslegjobb barátnőmmel járnék egy osztályba, vékonyabb lennék, több ismerősöm/barátom lenne...
13L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!