Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megtudtam hogy hiperaktív...

Megtudtam hogy hiperaktív vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukámé szerint ez hülyeség, csak bebeszélem magamnak.a gekkonet.hu-n megcsináltam a tesztet, mindegyik állítás vagy gaz, vagy nagyon igaz rám.Mit tegyek hogy meggyőzzem őket?

13L

2011. jún. 19. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja igen, rám is jellemző volt, főleg ennyi idős koromba, mint most Te, hogy iskola időben hajnali 1-2 kor ffeküdtem le aludni másnak reggel 6 kor keltem, 8 órám volt, délután 4-re értem haza, tanultam és megint 1-2 ig fent voltam. Egyszerűen nem tudtam aludni. Eleinte próbálkoztam vele, hogy 2-3 óráig feküdtem az ágyban, de nem ment az alvás. Valamin mindig gondolkodtam. Így is érettségiztem le.

Most akoleszban olyan szobatársam lett, aki 22-kor lefekszik aludni, így tekintettel kell rá lennem nekem is. Azóta én is korán alszok :)

2011. jún. 19. 18:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Most is elaludtam olyan egy körül, aztán négykor felébredtem gyomorfájással, majd 5-kor elaludtam és kilenckor felkeltem. Elég rossz...:S
2011. jún. 19. 18:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Fáraszd le magad és mindig legyen előtted egy cél amit teljesíteni akarsz. Én ha nem tudom mit akarok, fel sem tudok kelni. Legyen hobbyd pl járj el lovagolni. Nálunk a közelben van egy lovasudvar. Megkérdeztem, hogy segíthetek-e teljesen ingyen, mert szeretem a lovakat. Azt mondták, hogy csak akkor ha cserébe megtanítanak lovagolni. :) Olyan hulla fáradtan érek haza... :) De imádom!
2011. jún. 19. 18:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez is a baj nálam: hiába van célom, egyszerűen mindig van jobb. érdekesebb dolog annál, hogy a célomért tegyek. Nem vagyok kitartó. Ezen tudnék valahogy segíteni?
2011. jún. 19. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen betegség egyszerűen csak b vitamin hiányod van ,keress rá és egyél eleget...
2011. jún. 19. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség, hanem állapot. Ennyi idősen és jó értelmi képességek mellett tudod már a szükséges mértékben kontrollálni magad. Képes vagy tanulni, már nem verekszel, meg ilyenek. A temperamentumod nem fog megváltozni, de ez nem is baj. Könyvelő bizonyára nem lesz belőled, de sok szakma van, ahol kifejezett előny ez az energikus, gyors váltásokra képes vibráló személyiség.
2011. jún. 21. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!