Ciki ha egy fiunak hosszu haja van?
Figyelt kérdés
Ezel idegesitenek az osztálytársaim. Engem nem nagyon zavar. De néha nagyon idegesitő. 12éves vagyok2011. jún. 18. 20:54
31/38 anonim válasza:
szerintem nem ciki ha egy fiúnak hosszú a haja hanem undorító!:s
14/L
32/38 anonim válasza:
Legyél punk és állíts fel az egészet-tarajként Az jobb.
33/38 anonim válasza:
milyen hosszú a hajad? én szeretem a válig érö hajú fiúkat..(akik nem kötik hátú össze)...am sztem egyáltalán nem ciki.. ;)
35/38 anonim válasza:
En azt utalom ha hosszu es be van love mont justin biebernek meg a Fekete Davidnak hogy hozza sem lehet erni, de a hosszu laza frizura viszont nyero de ahhoz ferfias arc kell, nem kisfius
36/38 anonim válasza:
nem ciki a hitoktatónknak/gitártanárnak is hosszú haja van
37/38 anonim válasza:
Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen akkor növeszd vissza nekem is mindig beszólógattak piszkáltak a tuskó bunkó osztálytársaim évfolyamtársaim illetve más osztályokból ilyen kötekedő nagypofájú bunkó tuskó alakok sose értettem hogy miért piszkálnak mert csöndes visszahúzóckodó srác voltam engem is mindig piszkáltak a hajam miatt mikor rövid hajam volt frufrum volt abba kötöttek bele mikor rövid hajam volt frufru nélkül mert le volt vágva akkor abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszú hosszúra a hajam amit amúgy istenért sem vágatnák le pedig ápolom a hajam amúgy azért növesztettem meg mert metalhead vagyok és biztos hogy egy jó darabig nem fogom levágni amúgy meg állj ki magadért aki bunkóskodik nagyképűsködik annak nyugodtam húzz be üss állj ki magadért verd meg ezeket a tahókat fogj össze néhány haverral és intézd el ezeket a bunkó osztálytársakat.26/f
38/38 anonim válasza:
Szerintem az nem olyan nagyon vonzó. Szerintem vágasd le úgy hogy a füled takarja az nem olyan rövid hogy már már kopasz de nem is lányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!