Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki ha egy fiunak hosszu...

Ciki ha egy fiunak hosszu haja van?

Figyelt kérdés
Ezel idegesitenek az osztálytársaim. Engem nem nagyon zavar. De néha nagyon idegesitő. 12éves vagyok
2011. jún. 18. 20:54
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
amugy én magas vagyok 165-170 cm
2011. jún. 18. 21:21
 12/38 anonim ***** válasza:
90%

én nyolcadikos korom óta növesztem. Mondanom se kell, hogy a rocker mivoltom miatt. Ezenkívül még elég maradi is vagyok. Nem jönnek be nekem ezek a 21. századi új stílusok. Régen sokkak több férfinak volt hosszú haja. Csak az elmúlt 15-20 évben terjedt ez el, hogy a fiúknak legyen rövid, a lányoknak meg hosszú hajuk. Most épp hátközépig ér, de nem hanyagolom el. Pl.: zsíros nem szokott lenni. Szerencsémre engemet nem cikiznek miatta. Mitöbb: mióta nekem hosszú hajam van, azóta 3 ismerősömet is megfertőztem ezzel és ők is nagyban növesztik.

Mellesleg te még 12 éves vagy. Ebben a korban szörnyen éretlenek a gyerekek. Az empátia, tisztelet egyre kevesebb embertársaink iránt minden egyes generáció után. Mindenesetre, ha így érzed jól magad, akkor ne vágasd le, mert nagy eséllyel megbánnád. Nem szabad másoknak elhinni, hogy az a normális, amit ők hordanak vagy csinálnak.

2011. jún. 18. 21:52
 13/38 anonim ***** válasza:
70%
18/F
2011. jún. 18. 21:52
 14/38 A kérdező kommentje:
én is rocker vagyok és gitározok.
2011. jún. 18. 21:55
 15/38 anonim ***** válasza:
80%
Nem ciki. Attól, hogy ők imádnak mindent leszólni, ami kitűnik közülük, neked nem kell beállni a sorba. Ha neked ez tetszik, akkor nyugodtan hagyd.:D
2011. jún. 18. 22:01
 16/38 anonim ***** válasza:
83%

21:52-es vagyok

Ó és még gitározol is. Nagyon helyes! Milyen gitárod van? Márka, típus?

Nekem egy Cort X6-osom van.

Ha rocker vagy, akkor meg pláne ne vágasd le a hajad, csak azért mert a nyomorékság megfertőzte néhány osztálytársadat. Rocker vagy, kemény mint a szikla, ellenálló mint a fém, elszánt mint a tűz :D

2011. jún. 18. 22:17
 17/38 anonim ***** válasza:
6%

Én is rocker vagyok, a fiúm is az, de 3cm-nél még nem volt hosszabb a haja:)

14L

2011. jún. 18. 22:51
 18/38 anonim ***** válasza:

Errefele ez sem ciki.Érdekes.

15/L

2011. jún. 18. 23:13
 19/38 anonim ***** válasza:
71%

szerintem egyáltalán nem gáz.mivel én is rocker vagyok nekem alapból a hosszabb hajú fiúk jönnek be...:)

az a lényeg,hogy ápold is rendesen.ne legyen zsíros stb. mert az tényleg visszataszító tud lenni.de ha tudod gondozni akkor nehogy levágasd :D

meg amúgy is:"megszólhat bárki,teszek rá egy nagyot mindig ilyen voltam ilyen is maradok"

13/L

2011. jún. 18. 23:45
 20/38 A kérdező kommentje:
CORT elektroakusztíkus és van hozzá egy kisebb erősítő.
2011. jún. 19. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!