Ciki ha egy fiunak hosszu haja van?
én nyolcadikos korom óta növesztem. Mondanom se kell, hogy a rocker mivoltom miatt. Ezenkívül még elég maradi is vagyok. Nem jönnek be nekem ezek a 21. századi új stílusok. Régen sokkak több férfinak volt hosszú haja. Csak az elmúlt 15-20 évben terjedt ez el, hogy a fiúknak legyen rövid, a lányoknak meg hosszú hajuk. Most épp hátközépig ér, de nem hanyagolom el. Pl.: zsíros nem szokott lenni. Szerencsémre engemet nem cikiznek miatta. Mitöbb: mióta nekem hosszú hajam van, azóta 3 ismerősömet is megfertőztem ezzel és ők is nagyban növesztik.
Mellesleg te még 12 éves vagy. Ebben a korban szörnyen éretlenek a gyerekek. Az empátia, tisztelet egyre kevesebb embertársaink iránt minden egyes generáció után. Mindenesetre, ha így érzed jól magad, akkor ne vágasd le, mert nagy eséllyel megbánnád. Nem szabad másoknak elhinni, hogy az a normális, amit ők hordanak vagy csinálnak.
21:52-es vagyok
Ó és még gitározol is. Nagyon helyes! Milyen gitárod van? Márka, típus?
Nekem egy Cort X6-osom van.
Ha rocker vagy, akkor meg pláne ne vágasd le a hajad, csak azért mert a nyomorékság megfertőzte néhány osztálytársadat. Rocker vagy, kemény mint a szikla, ellenálló mint a fém, elszánt mint a tűz :D
Én is rocker vagyok, a fiúm is az, de 3cm-nél még nem volt hosszabb a haja:)
14L
Errefele ez sem ciki.Érdekes.
15/L
szerintem egyáltalán nem gáz.mivel én is rocker vagyok nekem alapból a hosszabb hajú fiúk jönnek be...:)
az a lényeg,hogy ápold is rendesen.ne legyen zsíros stb. mert az tényleg visszataszító tud lenni.de ha tudod gondozni akkor nehogy levágasd :D
meg amúgy is:"megszólhat bárki,teszek rá egy nagyot mindig ilyen voltam ilyen is maradok"
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!