Ciki ha egy fiunak hosszu haja van?
ne vágasd le, főleg h a rocker vagy, mindig jó egy testvérléléekkel találkozni^^
énnekem a lapockám közepéig ért a hajam, csak azért vágattam le, mert elég sok punkot is hallgatok mostmár, szal most tarajom van, de nem csak a fejem búbján, hanem hátul is van, szal ígyis látszik rajtam hogy rokker vagyok, de tervezem hogy visszanövesszem hosszúra, és szerintem egyébként eddig mindenkinek jól állt a hosszú haj akin eddig láttam
(nekem egy Ibanez RG370DX-gitárom van, nagyon jó cucc, lehet tekerős metálra és kvintezős rokkra is használni, ha majd elektromosban gondolkodsz, ajánlom^^)
14/f
Szerintem meg nem attól rocker valaki, mert hosszú a haja. Sok ismerősöm van, aki zenél is, de mégsem hosszú a haja. A rock egy életérzés aminek nem muszáj megnyilvánulnia sem hajviseletben sem öltözködésben.
De ha neked így kerek a történet akkor ne érdekeljen az, hogy másnak nem tetszik. Ilyen egyszerű.
Nem ciki.
De nem mindegy, hogy bilifeje van, vagy normálisan megnövesztett haja...
16/l
Nos, én már megszoktam a látványt, mivel fater is 14 éves kora óta növeszti a haját (azóta se vágatta le, úgyhogy már a derekáig ér). Neki pl. nagyon szép haja van és jól is áll neki, szóval én azt mondom, nem gáz, csak tudni kell viselni.:D
13/L
H tetszik, akkor ne vágasd le, de ha téged is zavar, akkor keress valami olyat, ami jobban tetszik, de ne hagyd, hogy mások döntsék el, hogy hogy nézel ki...:))
13/L
Kétgyerekes anyuka vagyok, nekem tetszik ha egy fiúnak hosszú a haja: ha illik az arcához, ápolt, stb.
Nekem lányaim vannak, de ha fiam lenne és jól állna neki a hosszú haj, megengedném.
Le ne vágasd! Nekem kifejezetten a hosszabb hajú srácok jönnek be. Na nem a derékig érő hajúak, hanem a max vállig érő. Főleg ha nem szőke hanem legalább olyan középbarna de a sötétbarna,majdnem fekete az igazi. :D
L/14
egyáltalán nem ciki! sőt, nekem kifejezetten tetszenek a hosszúhajú férfiak :) mások miatt pedig semmiképp se változtass önmagadon!
27/L, aki szereti a rockzenét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!