Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki ha egy fiunak hosszu...

Ciki ha egy fiunak hosszu haja van?

Figyelt kérdés
Ezel idegesitenek az osztálytársaim. Engem nem nagyon zavar. De néha nagyon idegesitő. 12éves vagyok
2011. jún. 18. 20:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

ne vágasd le, főleg h a rocker vagy, mindig jó egy testvérléléekkel találkozni^^

énnekem a lapockám közepéig ért a hajam, csak azért vágattam le, mert elég sok punkot is hallgatok mostmár, szal most tarajom van, de nem csak a fejem búbján, hanem hátul is van, szal ígyis látszik rajtam hogy rokker vagyok, de tervezem hogy visszanövesszem hosszúra, és szerintem egyébként eddig mindenkinek jól állt a hosszú haj akin eddig láttam

(nekem egy Ibanez RG370DX-gitárom van, nagyon jó cucc, lehet tekerős metálra és kvintezős rokkra is használni, ha majd elektromosban gondolkodsz, ajánlom^^)

14/f

2011. jún. 19. 09:51
 22/38 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg nem attól rocker valaki, mert hosszú a haja. Sok ismerősöm van, aki zenél is, de mégsem hosszú a haja. A rock egy életérzés aminek nem muszáj megnyilvánulnia sem hajviseletben sem öltözködésben.

De ha neked így kerek a történet akkor ne érdekeljen az, hogy másnak nem tetszik. Ilyen egyszerű.

2011. jún. 19. 11:00
 23/38 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

De nem mindegy, hogy bilifeje van, vagy normálisan megnövesztett haja...

16/l

2011. jún. 19. 12:49
 24/38 anonim ***** válasza:

Nos, én már megszoktam a látványt, mivel fater is 14 éves kora óta növeszti a haját (azóta se vágatta le, úgyhogy már a derekáig ér). Neki pl. nagyon szép haja van és jól is áll neki, szóval én azt mondom, nem gáz, csak tudni kell viselni.:D

13/L

2011. jún. 19. 15:35
 25/38 anonim ***** válasza:
69%

H tetszik, akkor ne vágasd le, de ha téged is zavar, akkor keress valami olyat, ami jobban tetszik, de ne hagyd, hogy mások döntsék el, hogy hogy nézel ki...:))

13/L

2011. jún. 19. 18:15
 26/38 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
81%

Kétgyerekes anyuka vagyok, nekem tetszik ha egy fiúnak hosszú a haja: ha illik az arcához, ápolt, stb.

Nekem lányaim vannak, de ha fiam lenne és jól állna neki a hosszú haj, megengedném.

2011. jún. 19. 23:26
 27/38 anonim ***** válasza:
2%
mennyire hosszu? sztem aranyos de nem az a nagyon hosszu, az oylan régimódi meg elavult kb. véllig érő max vállig
2011. jún. 20. 10:44
 28/38 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól áll,nem para.:D
2011. jún. 20. 11:01
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Le ne vágasd! Nekem kifejezetten a hosszabb hajú srácok jönnek be. Na nem a derékig érő hajúak, hanem a max vállig érő. Főleg ha nem szőke hanem legalább olyan középbarna de a sötétbarna,majdnem fekete az igazi. :D

L/14

2011. jún. 20. 11:51
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem ciki! sőt, nekem kifejezetten tetszenek a hosszúhajú férfiak :) mások miatt pedig semmiképp se változtass önmagadon!

27/L, aki szereti a rockzenét

2011. jún. 20. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!