Miért gáz egy fiúnak a hosszú haj?
Figyelt kérdés
15vagyok, vállig érő göndör hajam van, sok ember szerint jól áll, meg én mindig is szerettem ha hosszabb, de a tanárok nagy része melegnek tárt, meg az idegenek nagy része is. Például volt most fényképezés és az egyik tanár mondta, hogy lekéne nyírnom, mert csak akkor lehetek fent az osztályképen (nem is szerepeltem rajta már 2 éve emiatt). Miért tartják ezt ilyen gáznak??2011. szept. 15. 21:28
1/10 anonim válasza:
hát erre egyszerű a válasz.a mai társadalom a hosszú hajat(férfiaknál)az áplatlanság jelének veszi és természetesen nem tudják elviselni h valaki szereti naturálisabban hordani a haját és nem a mai korban elvárt alfahímfelnyalt sérót visel.jah és csak tudatom h semilyen joga nincs a tanárnak eltiltani az osztályfotózástól mert hosszú hajad van! ha tetszik viseld bátran légy büszke rá!(nekemis hosszú hajam van és nem érdekel h ki mit mond nekem ez jön be)
2/10 anonim válasza:
semmi baj nincs a hosszú hajjal. rengetegen hordanak félhosszú vagy hosszú hajat. a tanároddal meg elbeszélgetnék az tuti. ehhez semmi joga nincsen neki.
3/10 anonim válasza:
ennél jobb nem is lehetne:) imádom a göndör hajat egy srácon,főleg ha hosszabb neki:)
szóval egyáltalán nem gáz.
4/10 anonim válasza:
két volt barátomnak is hosszú göndör fekete ja volt/van/
nekem tetszik :)
az a tanár vmi kommunista őslelet lehet, amikor még joguk volt beleszólni ilyesmibe a tanároknak, avagy csak szimplán ostoba...akikkel, mint tudjuk, nem kell foglalkozni :D
5/10 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz,osztály főnöködet emberi jogok megsértése miatt be is perelheted akár,vagy jön az Onbucman.Szerintem szexi lehet a férfiaknak a hosszú haj ,ha stílusosan van levágva,és persze illik az arcukhoz.
L/18
6/10 anonim válasza:
Sokban függ attól, hogy jól áll-e?!
Nekem nem tetszenek a hosszú hajú pasik, de van 1 olyan ember, akiért odavagyok, és hosszú hajú.Mert neki jól áll.
7/10 anonim válasza:
Nehogy le merd vágatni. Imádom a hosszú hajú pasikat, és ezzel még egy csomó lány így van. Olyanról pedig, hogy valakit ne engednének szerepelni az osztályképen a hosszú haja vagy bármi más miatt még nem is hallottam. Ritka nagy patkány lehet a tanárod. És azért tartják páran gáznak, mert nem tudják mi a jó.(:15l
8/10 anonim válasza:
Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen akkor növeszd vissza nekem is mindig beszólógattak piszkáltak a tuskó bunkó osztálytársaim évfolyamtársaim illetve más osztályokból ilyen kötekedő nagypofájú bunkó tuskó alakok sose értettem hogy miért piszkálnak mert csöndes visszahúzóckodó srác voltam engem is mindig piszkáltak a hajam miatt mikor rövid hajam volt frufrum volt abba kötöttek bele mikor rövid hajam volt frufru nélkül mert le volt vágva akkor abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszú hosszúra a hajam amit amúgy istenért sem vágatnák le pedig ápolom a hajam amúgy azért növesztettem meg mert metalhead vagyok és biztos hogy egy jó darabig nem fogom levágni amúgy meg állj ki magadért aki bunkóskodik nagyképűsködik annak nyugodtam húzz be üss állj ki magadért verd meg ezeket a tahókat fogj össze néhány haverral és intézd el ezeket a bunkó embereket fogj össze néhány haverral és intézd el őket.26/f
9/10 anonim válasza:
Nekem is hosszú és engem is spkan cikiznek és nem értem mi az oka mi a bajuk vele! Nekik nem mindegy??
10/10 anonim válasza:
B*zi volt Attila király, Salamon király, Odoaker, Hamurappi stb. is, ha a hosszú haj b*zis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!