Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a hosszú haj egy...

Nagyon gáz a hosszú haj egy 15 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, mindenki azt mondja hogy hülyén nézek ki, de én így érzem jól magam. Gondolkoztam azon hogy levágatom, de hátul meghagyok egy részt és azt esetleg befonatom vékony fonatokba. Szerintetek? Elsősorban lányok vállaszát várnám, szerintem érthető okból... ;)
2009. júl. 25. 02:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha jol all, akkor hagyd hosszan. De ahogy irod, hogy masok szeriny "hulyen" nezel ki, az azt jelenti, hogy nem all jol.

Megmondom oszinten,a masik frizi amit irtal az a 80-90 evekbe volt meno, mar lejart.

Velemenyem szerint meny el egy fodraszhoz es az megmondja, hogy milyen frizi all jol neked. Aludj ra egy jot, es ha meggondoltad magad, akkor levagathatod olyanra, es talan meg tetszeni is fog ;)

32/L

2009. júl. 25. 02:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Vagyis az a gond, hogy az idősebb emberek (25+) azt mondják hogy az arcomhoz jól áll, a haverjaim meg azt hogy nem. De sztem akkor is fodrász lessz belőlle ... :/
2009. júl. 25. 03:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Legyen emos hajad :DDD
2009. júl. 25. 03:54
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Nekem még sosem volt olyan hajam/ruhám stb. ami mindenkinek tetszett volna. Itt van mindjárt anyám (apám, bár őt nem igazán érdekli), nagyszüleim, barátnőm, barátaim, pasim.

Ők egyetlen kérdésben sem képesek egyetérteni! :DD

Meg szoktam kérdezni a véleményüket, de végül amellett döntök, amit én is gondolok.

Ha nekem tetszik, akkor úgy marad. Te is azt írtad "így érzem jól magam." akkor meg ne változtass rajta!!!! Legyen véleményed, állj ki magadért, mondd meg, hogy "majd megszokjátok".

2009. júl. 25. 06:04
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz,söt egyik barátom 17 éves és hosszabb haja van mint nekem. :D

hagyd ugy ahogy neked tetszik és jól érzed magad.. :)

2009. júl. 25. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj,nem tetszhetünk mindenkinek,engem még azért is szekáltak hogy miért ott választom el a hajam ahol.Szerintem az a fontos hogy olyan legyen a hajad amilyenben jól érzed magad.Egyébként rengetegen szeretik a hosszú hajat,ne aggódj.
2009. júl. 25. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:
dehogy gáz,elvégre elsősorban megadnak kell tetszedjél és magadat kell jól érezzed a bőrődben,kit a fa.t érdekel mit mond más :)) nekem tetzik a hosszú haj a srácokon is,persze csak ha szép,ápolt haja van :)
2009. júl. 25. 10:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a vállaszokat! Még az előző kommentem előtt is írtam egyet, de valamiért nem rakta ki... Na mind egy. Engem néha az zavar benne hogy egy kisebb szélben, akármit csinálok vele már összekócosodik... De bemegyek majd egy szalonba hátha mutat vmi jó hajat. Köszi!
2009. júl. 25. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be a hosszú haj, de emberfüggő.

A szalon jóötlet.

2009. júl. 25. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Húú nekem nagyon bejön a hosszú haj ;) Olyan nem átlagos pasira utal, olyan különleges :) Ha már le akarod vágatni sztem na hagyj fonatokat, mert sztem az olyan bolondul néz ki. És amúgy meg szél.. Szted a lányoknak nem kócolódik össze? xD
2009. júl. 27. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!