Nagyon gáz a hosszú haj egy 15 éves fiúnak?
Ha jol all, akkor hagyd hosszan. De ahogy irod, hogy masok szeriny "hulyen" nezel ki, az azt jelenti, hogy nem all jol.
Megmondom oszinten,a masik frizi amit irtal az a 80-90 evekbe volt meno, mar lejart.
Velemenyem szerint meny el egy fodraszhoz es az megmondja, hogy milyen frizi all jol neked. Aludj ra egy jot, es ha meggondoltad magad, akkor levagathatod olyanra, es talan meg tetszeni is fog ;)
32/L
Nekem még sosem volt olyan hajam/ruhám stb. ami mindenkinek tetszett volna. Itt van mindjárt anyám (apám, bár őt nem igazán érdekli), nagyszüleim, barátnőm, barátaim, pasim.
Ők egyetlen kérdésben sem képesek egyetérteni! :DD
Meg szoktam kérdezni a véleményüket, de végül amellett döntök, amit én is gondolok.
Ha nekem tetszik, akkor úgy marad. Te is azt írtad "így érzem jól magam." akkor meg ne változtass rajta!!!! Legyen véleményed, állj ki magadért, mondd meg, hogy "majd megszokjátok".
szerintem nem gáz,söt egyik barátom 17 éves és hosszabb haja van mint nekem. :D
hagyd ugy ahogy neked tetszik és jól érzed magad.. :)
Nekem nem jön be a hosszú haj, de emberfüggő.
A szalon jóötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!