Ciki ha egy fiunak hosszu haja van?
Mennyire hosszu?
Ha jól érzed igy magad nem baj,bár nekem nagyon nem jön be. Bár izlések és pofonok... ;)
Ahogy jobban érzed magad.:)
14l
Bocsi, előző voltam 21:06.
21/N ez lemaradt. Én minden kopaszt vagy nullás hajút megnézek, a hosszú hajút észre sem veszem, mint férfit.
Testalkattól is függ. Magas srácnak jól áll, ha az arca is karakteres. De szerintem 12 évesen még fura.
Csak nehogy úgy járj mint az egyik osztálytársam. Gólyatáborban elkezdték kérdezgetni a gyerekek egymást, ki lehet az a hosszú hajú, valószínűleg kilencedikes diák? És egyáltalán lány vagy fiú.
Valaki végül vette a bátorságot, és odament megkérdezni a nevét.
- Szia. Szaszi vagyok. (Hát ebből sem tudták megállapítani a nemét, főleg hogy a hangja is még magas volt)
Később kiderült a gyerek hetedikes (osztály társ), és Szabolcs a teljes neve. Tehát fiú. :P
Attól még, hogy a JB-féle szörnyszülöttek azt mondják, attól még nem az.
Igazság szerint nem ciki, de sok olyan srácot látok, akinek hosszú a fejszőrzete, de elhanyagolja és úgy néz ki, mint az oroszlán sörénye. Hosszú hajjal is lehet szépen kinézni, de még1szer mondom, azzal törődni kell!
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!