Kamaszok, milyen könyvet olvastok éppen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 14:35
11/49 anonim válasza:
Van egy kötelező meg vagy 3 ajánlott de azokat is olvasom mert azt mondta a magyar tanárnő hogy aki 5-öst akar az olvassa el mindet :S
A kötelező Móricz Zsigmondtól a Légy jó mindhalálig
Az ajánlottak:Ábel a rengetegbe és a Rómeó és Júlia szégyellem de nem ismerem a szerzőket :D
13/49 anonim válasza:
A fekete házon én is nehezen rágtam át magam, pedig ilyen vastagságú könyv meg sem kottyan :D
Amúgy jelenleg Stephen King Állattememetőjét.
16/l
14/49 anonim válasza:
Darren Shan démonkönyveit fejezem be éppen, utána jön a Szent Johanna gimi.
15/49 anonim válasza:
19:44: Az Állattemető jó volt, bár én úgy éreztem, hogy vége is lett mire beindult volna igazán a cselekményt. Olyan a könyv , hogy végig érzed, hogy előkészít valami nagy monumentális dolgot aztán annyit kapsz , hogy jól felizgat a könyv és puff már vége is van. De amúgy érdekes sztori, és szerettem is. :)
16/49 anonim válasza:
most a Negyediket olvasom mert nagyon megfogott a film és eddig a könyv is nagyon jó :)
17/49 anonim válasza:
Harry Potter és a bölcsek köve (harmadjára)
18/49 anonim válasza:
A battle royalt olvasom vagy harmadszorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!