Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, jövőhéten osztályk...

Mit tegyek, jövőhéten osztálykirándulás és nem akarok strandolni?

Figyelt kérdés
Jövőhéten oszt.kirándulás és strandolni megyünk de én nem akarok strandolni mert dagadt vagyok és csúfolnának. Tudtok mondani egy jó indokot hogy miért nem strandolok? Ha azt mondom hogy nincs kedvem akkor tudni fogják hogy azért mert szégyenlős vagyok :( Vagy egyszerűen ne menjek el az oszt.kirándulásra?
2011. jún. 16. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
hé! Véletlenül nem Hajdú Dániel vagy?(kérdező):O
2011. jún. 16. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd "véletlenül" otthon a fürdőruhád.
2011. jún. 17. 08:32
 13/19 anonim ***** válasza:
10%
mondd,hogy megjött
2011. jún. 17. 09:47
 14/19 anonim ***** válasza:

21:01 vagyok

Nem értettél, én úgy gondoltam, hogy pólóban fürdesz!

Már sok ilyet láttam, de mint írtam, kifejezetten fehér bőrűeknél...

2011. jún. 17. 09:58
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Ekkora hülyeséget. Ha egy kicsit dagadt vagy az férfias. Ha meg valaki beszól verd meg.
2011. jún. 17. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki dagadt akkor férfias?:O "-.- szerintem az a férfias ha valaki izmos,jóképű...
2011. jún. 17. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
az egyik osztálytársam nem hozott fürdőruhát,mert hogy ő dagi(és pedig sehol semmi..max 3 kiló sulyfelesleg)kint ült egyedül..anyum beszélte rá,mert ő is jött velünk,hogy idézem"akik szeretnek,nem fognak piszkálni ez miatt,akik meg csúfolnak,azok strand nélkül is megteszik" utána már bánta a dolgot,és az egyik gyerek gatyájában fürdött(annak is ilyen fürdőruha anyaga volt) és senki sem piszkálta^^
2011. jún. 20. 00:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Szerintem nyugodtan strandolj!!!

Ki ne hagyd pár plusz kiló miatt!!!!

Amúgy a strandokon még a 120 kilós emberek is fürödnek, és én nem úgy láttam eddig, hogy bárkinek beszóltak volna a súlya miatt!!!

Nővérem 110 kg körül van, nem túl magas, elég duci. De soha nem fordult meg a fejében, hogy egy ilyen jó bulit kihagyjon a felesleges kilói miatt! :))

Ha mégis beszól valaki?

Sz*rni rá!!!!

Különben még elég fiatal vagy, biztos fogsz még nőni magasságban, ezzel pedig a kilók is eltűnnek. :)

Én is duci kiskamasz voltam, de emiatt nem hagytam ki egyetlen vizes bulit sem. :D

26/L

2011. jún. 20. 11:01
 19/19 anonim válasza:

Ha jól látom, a dátumból, már a kirándulás után vagy, de akkor a jövőre nézve mondom: szarni bele, hogy van rajtad felesleg! Én világ életemben kövér csaj voltam, most is az vagyok, régen szégyenlős is voltam, most meg már leszarom, ki mit gondol, mert jól érzem magam a vízben és kész. :D a legjobb dolog a világon, amikor egy halom haverral hülyülsz a vízben, komolyan! :D

komolyra fordítva a szót pedig, ne foglalkozz vele mit mondanak, csak érezd jól magad. Vannak arátaid az osztályban? na velük lógj, a többiek senkit nem érdekelnek. Egyébként isteni ötlet a pólóban fürdés, és ha fehér a bőröd egyáltalán nem átlátszó. Régebben mindig pólóban mentem a vízbe (persze rajtam volt egy rendes egyberészes fürdőruci), mert ha elmentünk valahova, első nap a víz mellett úgy leégtem, hogy a többi nap muszáj volt, ha nem akartam még plusz ráégni a már sérült bőrömre.

egyébként meg a vízben nem látszik hogy mekkora vagy. felveszed a fürdőgatyádat, azt a hosszú fazonút válaszd amit már ajánlottak, meg mondjuk egy pólót, aztán amikor a tanárok azt mondják, mehettek, bespirntelsz a vízbe és amíg azt nem mondják hogy ki kéne szállni, nem mész ki. Na jó kajálni, meg vécére, de ha nem ilyesmi akkor ne. Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy egy idő után már nem fog érdekelni, mert olyan jól ellesztek a vízben :D

2011. júl. 13. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!