Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Reális ez:7-edikes 2 napos...

Reális ez:7-edikes 2 napos osztálykirándulás 20-25 ezerért?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről? Benne van a szállás, a busz, valószínű múzeumbelépő is, de ez nem biztos.Békés megyeiek vagyunk, Sopron környékére utaznának.

Kinek van manapság ennyi pénze, hogy csak így kidobja, ráadásul két napért?

2011. febr. 8. 18:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Sztem sok.Mi több,mint 320 km-t utaztunk csak oda!

Három napos kirándulás volt,kétszer meleg kaja,vár,múzeum belépők,aki akart strand....ez került majdnem 15 000-be.Sok ez.Meg gondolom még költőpénz.Próbáljatok közelebbre menni.

2011. febr. 8. 18:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem az, főleg ha van mellette osztálypénz is. Meg lehetne ezt oldani kevesebből is, persze ha konkréten, az árak tudatában lett oda szervezve az út azt meg egy megbeszélésnek kellett volna megelőzni, nem csak így szólni. De az is lehet, hogy a kedves, szervezkedő osztályfőnök egy dilettáns és nem nagyon nézett utána.
2011. febr. 8. 18:48
 3/21 anonim válasza:
100%
szerintem kb. fele ennyinek kéne lennie, valakinek a valakije jól jár. kérdezzetek rá az osztályfőnöknél. (kolikban 1 éjszaka 2000-2500 körül szokott lenni, csoportnak talán engedmény is van. a csoportos busznak meg olcsóbbra kell kijönnie, mintha volánnal vagy mávval mennének, ha meg az utóbbiakat használják, azok árai láthatóak a neten is. múzeumban diákjegy nem kerül többe 5-800 Ft-nál. kaját ugyan nem említetted, de szervezetten az sem sokezer ft.)
2011. febr. 8. 18:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért Sopron környéke nem olcsó :( Pécsi vagyok, itt se kapsz már kolit se 2000-2500 körül. A távolság se kevés Békésből. Bár azért én megkérdezném, hogy érdemes-e 2 napért ennyit utazni? 20-25 ezer ft és a felét a buszban töltik.... Semmi értelme :(
2011. febr. 8. 18:59
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Haha jól lehúznak titeket is, mint a régi osztályomat.

Egyszer bebukott ofő, mert anyum vmiért felhívta a szállást és nem a lezsírozott portás vette fel másodjára és az benyögte a rendes árat... nem csinált balhét, új voltam a suliban.

Am meg erre csak annyit hogy 6 napra mész Franciaországba úttal szállással síbérlettel 65-ért...

Ha leosztod 2 napra, kijön, hogy a francia Alpok síbérlettel is olcsóbb...:S:S

2011. febr. 8. 19:00
 6/21 A kérdező kommentje:

Hét igen :D kedves utolsó!

Én is csak pislogtam, mikor anyukám mesélte, hogy tesóméknak ezt tervezték...

Szerintem is fölösleges ennyi időre elmenni ilyen messzire, már maga az út rengeteg idő, és én sem értem mi ennyi diákkal, meg még ráadásul csoportos kedvezménnyel jóval olcsóbb minden az eredeti árnál.

Hát az ofő tanárbácsiban nem igazán bízom, hogy jól körülnézett.Alsóbb évfolyamban sokszor benne voltam én is szervezésben, és jóval kevesebből ki lehetett hozni pl.Egert.

Amúgy szerintem jelzés értékű, hogy a kb 25 fős osztályból ketten jelentkeztek, hogy ők szeretnének menni, a többiek meg a nyolcadikos évfolyamból mennek.

2011. febr. 8. 19:18
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is NAGYON sok! :O Főleg hogy én soproni vagyok és hidd el nekem, semmi olyan látnivaló nincs itt a környéken ami megér ennyi pénzt! Nem rossz hely amúgy, de nem ennyi pénzért.
2011. febr. 8. 20:25
 8/21 bumbi02 ***** válasza:
100%
elég sok.. nekünk 9.ben 24 ezer volt kaposvárról egerbe a kirándulás 2 éjszakával, BELÉPŐK NÉLKÜL...belépőket zsebpénzből fizettük - helyszinen közölte csak oszfő - azzal együtt olyan 27-28 volt összesen.. anno voltam vándortáborba 11 napra a mátrában 21 000 forintért...
2011. febr. 8. 21:09
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
nálunk mindig azt nézték,hogy minél olcsóbban kijöjjünk.. inkább főztünk magunknak,mert vannak olyan emberek akik nem tehetik meg maguknak,hogy kifizessenek 20on ezer forintokat. idén pl sátorozni fogunk,sátort magunk visszük,fa lesz az erdőben,bográcsot magunk visszük,mindenki hoz vmit(krumplit,virslit,fűszereket stb) és abból főzünk. ja és szerintem a 7.eseknek nem a múzeum az élvezet,hanem egy olyan hely,ahol szinte azt csinálhatnak amit akarnak,nincs az,hogy viselkedni kell és csöndbe kell maradni. persze tudnak,de milyen kirándulás az,ami a fegyelemről szól??
2011. febr. 8. 21:23
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
ne menj el
2011. febr. 8. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!