Reális ez:7-edikes 2 napos osztálykirándulás 20-25 ezerért?
Mit gondoltok erről? Benne van a szállás, a busz, valószínű múzeumbelépő is, de ez nem biztos.Békés megyeiek vagyunk, Sopron környékére utaznának.
Kinek van manapság ennyi pénze, hogy csak így kidobja, ráadásul két napért?
Sztem sok.Mi több,mint 320 km-t utaztunk csak oda!
Három napos kirándulás volt,kétszer meleg kaja,vár,múzeum belépők,aki akart strand....ez került majdnem 15 000-be.Sok ez.Meg gondolom még költőpénz.Próbáljatok közelebbre menni.
Haha jól lehúznak titeket is, mint a régi osztályomat.
Egyszer bebukott ofő, mert anyum vmiért felhívta a szállást és nem a lezsírozott portás vette fel másodjára és az benyögte a rendes árat... nem csinált balhét, új voltam a suliban.
Am meg erre csak annyit hogy 6 napra mész Franciaországba úttal szállással síbérlettel 65-ért...
Ha leosztod 2 napra, kijön, hogy a francia Alpok síbérlettel is olcsóbb...:S:S
Hét igen :D kedves utolsó!
Én is csak pislogtam, mikor anyukám mesélte, hogy tesóméknak ezt tervezték...
Szerintem is fölösleges ennyi időre elmenni ilyen messzire, már maga az út rengeteg idő, és én sem értem mi ennyi diákkal, meg még ráadásul csoportos kedvezménnyel jóval olcsóbb minden az eredeti árnál.
Hát az ofő tanárbácsiban nem igazán bízom, hogy jól körülnézett.Alsóbb évfolyamban sokszor benne voltam én is szervezésben, és jóval kevesebből ki lehetett hozni pl.Egert.
Amúgy szerintem jelzés értékű, hogy a kb 25 fős osztályból ketten jelentkeztek, hogy ők szeretnének menni, a többiek meg a nyolcadikos évfolyamból mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!