Mit tegyek, jövőhéten osztálykirándulás és nem akarok strandolni?
Mondd, hogy megjött.
Attól hogy nem veszel fürdőruhát, még elmehetsz velük, csak nem mész vízbe. Rövidnadrág-pólót vegyél.
Hát akkor, izé...
Ha valamelyest fehér a bőröd (ha barna akkor ez sem jön be), mondd, hogy félsz a leégéstől, ezért egy vékony póló legyen rajtad felül. Alul meg, vannak fiúba azok a fürdőnadrágok, amik gyakorlatilag úgy néznek ki, mint egy short nadrág, csak más anyagból.
(Sógoromnak van ilyen, ő meg túl vékonynak tartja magát... :o)
Hosszabb távon meg nézz utána, hogy hogyan tudnál picit leadni, mondjuk jövő nyárra, mert még fiatal vagy, megéri belefektetni ebbe (is). :o)
első
más dagadt fiúk is soktak strandolni.
hosszú gatya, iyen térdig érő, és kezdj el fogyózni és sportolni, meg felülésezni hogy jövőre már az legyen a kérdésed hogy "melyik csajt válasszam?" :DDD hajráá
ha nem akarsz strandolni, akkor nem starndolsz
simán mondd meg, hogy nem akarsz, és ennyi
nem kell magyarázni
ha nagyon erősködnek mondd hogy nincs kedved
egyébltn meg kezdj el lefogyni, nem egészséges gyerekkorban elhizni
héé.. nyugii..:)
ne aggódj.. mások is strandolnak akik nem éppen vékonyak..
sőt lányba is.:) én se szerettem strandra járni mer én is dagadtnak érzem magamat.. de a barátaim megnyugtattak és a strandon még páran meg is jegyezték milyen jó alakom van.:D
Szóval nyugi és a barátokkal legyél ők biztos nem csúfolnak.:) (ha nem igazán van akkor meg egy kedvesebb lánnyal)
jóó kirándulást és ne izgulj!!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!