Mit tegyek, hogy ne bántsam meg őket, de mégse hagyjam, hogy kihasználjanak?
Tudom, nem épp aktuális év végén, de már annyira fel tud húzni, hogy hihetetlen. Szóval elég jól tanulok, és általában rendesen intézem a dolgaimat az iskolában, mert utálom azt az érzést, hogy valamim hiányzik. Csakhogy az osztályom egy része ezt rendesen kihasználja, és állandóan engem zaklatnak (nem túlzás), hogy ezt küldjem el, azt küldjem el, mi a lecke, miből írunk...én nem vagyok egy gonosz ember, mikor valaki hiányzott az óráról, vagy valamit nem ért, szívesen elmagyarázom, mi volt, elküldöm a leckét, de sajnos többször nem ez van, hanem például írásbeli előtti este kérik, hogy scaneljem be az egész füzetet, meg pontosan el kell mondanom, miből írunk...és folyton ez megy. Már próbálom lerázni őket, nem veszem fel a telefont, nem írok vissza, de azt meg már sokadszor nehéz, és rosszul érzem magam miatta. Viszont így meg sokszor már szétpattanok az idegtől, hogy egyesek ennyire idióták, hogy bejárnak iskolába, de semmit nem tudnak. Mégis mit csináljak, hogy ne rontsam a kapcsolatom velük, de mégse én legyek mindenki bolondja? Nem szeretném, ha megutálnának..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!