Hogyan koptassam le, hogy értse de ne bántsam meg? Külföldi szegény:/
Van egy új srác az osztályunkban, szünet előtt egy héttel jött, kínai, és mellettem ül. Ez eddig oké, rendes, nagyjából beszél magyarul is, még viccelődik s néha, jófej:)Ez eddig oké, de a fiúktól visszahallottam, hogy tetszem neki, megtudta, hogy tudom, és be nem áll a szája órán. Csacsog, csacsog, és azon kapom magam, hogy még mindig:S Volt, hogy csak rajzolgatni akartam, vagy figyelni, esetleg felírni valamit, de ő csak dumál vagy lesi a fejemet. Persze, segítek neki, ha nem ért valamit, ezért is ültették mellém, mert osztályelső vagyok angolból, de kicsit már sok.
Hogyan koptassam le úgy, hogy értse is de ne bántsam meg?
13L
ha dumál csak tedd a szádra a kezed hogy csstt figyelj oda! bökj a fejeddel a tanár felé és mosolyogd el magad, hogy így nem tudsz figyelni, és ha csacsog tovább cska nézz rá cssstt és mosolyogj, ha be nem áll a szája továbbr ia mond meg neki hogy figyi lécci ne ebszélj nem tudok figyelni de szünetbe beszélhetünk..
amúgy meg tök aranyos lehet, ne koptasd le bunkón! :)))
Mond meg neki, hogy figyeljen órán, vagy legalább téged hagyjon, mert nagyon fontosak a jegyeid...
Aztán, úgy tudod "lekoptatni" ha megjegyzést teszel, a "barátoddal" kapcsolatban... pl felhozod, h alig várod, hogy lássad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!