Hogy koptassam le? :D mit csináljak? Hogyan viselekedjek? Apa veszély.
Mindenki utállja és te is utállod.Hát sajnállom őt,szerintem nem kéne igy bezsélned róla.Nekem is van tesóm,idegesitt,elég sokat veszekedünk,de mégse utállom.És nem is mondanák ilyet soha.Ha leszeretne menni ő is a strandra akkor már nehogy te mondd meg,hogy nem mehet.Ráadásul apud még el is vinne benneteket,nem kéne buszozni/gyalogolni.Nem kell,hogy a strandon velük legyetek,ők majd lesznek együtt és te meg a barátnőddel.Meg van oldva.És nem tudom,hogy miért akkora baj,ha meglátja az a fiú,hogy ott van az öcséd?!Megértelek,mert én se szeretnék a szüleimmel+tesómmal strandolni,de ezt is meglehet oldani.
Én is már voltam igy,hogy barátnőm anyukája elvitt minket és amig mi a barátnőmmel tobogánoztunk,stb. addig ő termálvizben volt,napozott.Egyáltalán nem volt ciki,hogy vele vagyunk ott.
14/L
mennyi mostanában az apás kérdés.:D
istenem.elmentek.apudat meg tesódat ott hagyjátok valahol ti meg elmentek ide-oda:D
Persze, hogy mehet az öccse is strandra, csak NE VELE!!!
Teljesen megértem a kérdezőt.Én is szégyenlem a tesómat mások előtt.
ha apukád nem bízik benned, annak csak Te lehetsz az oka. vagy ülj le Vele beszélgetni, vagy törődj bele, hogy még 1,5 hónapig édes négyesben jártok strandra. 14évesen meg ne akarj 18éves pasival járni, ha annyira nem vagy felnőtt, hogy rájöjj: apukád a Te érdekedben tesz mindent. egyébként "és"-el nem kezdünk mondatot. vidd a strandra a nyelvtankönyvedet is. hasznosabb,mint egy olyan pasit lesni, aki valószínűleg nem fog gy kislánnyal összejönni. sokszor én érzem magam kellemetlenül a mai fiatalok miatt. na csókolom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!