Mit gondoltok azokról a csajokról/pasikról akik a tükörben pózolva fényképezkednek?
műmájerek!! Nekem is van olyan képem a barátnőimmel, de nem pózolunk a képen... -.-" Főleg fiúba, ez nagyon ciki... :-D De szerintem ez pont nem a Kamaszok témakörbe lesz jó, mert a sok "tömeg" kamaszok, majd letámadnak.. Sok sikert!! :-D
Mehet a lepontozás START
Elég igénytelen, mit nem mondjak! :-/
Nekem lenne annyi eszem, hogy legalább a háttérben rendetrakok. Dehát v.kinek úgy látszik nem számít.
Igaz nem ide tartozik, csak majdnem. Kiakasztó, amikor pl.: egy csajszi és/vagy srác ül a széken az asztalon meg ott van a cigaretta, meg a sok alkohol. Nem értem, hogy nem lehet az ember igényes.
amugy máshova szántam, igen:)
csak most 24 órát várnom kell, mire ezt a kérdést, bemásolhatom egy másik témakörbe.
szerintem is elég igénytelen ez a tükörben való fotózkodás... sebaj, simán vitázom velük:D
gagyi.
már akkor sem volt tuti amikor elkezdték.
mostmegmár nagyon ratyik
Gáz -.- Főleg a photoshop használata utána. Ha már nem akarsz kinézni úgy ahogy a valóságban, nem lenne egyszerűbb kitenni valami mese/anime figurát?
A másik, amikor szinte minden nap megváltoztatják a profilképet. Kicsit idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!