Teccem neki vagy csak játszik velem?
Figyelt kérdés
sziasztokvan egy fiú az osztályomba 12/vagyok ő is annyi isőd mint én és nem toppotvettem fel hanem melltartót és egész nap engem stirőlt már korábban jártunk de akor szerintem csak játszott velem mert 2-3 napi volt!és ha megkérdezi h járunk e és én nemet mondok és akkor azt monja hogy csak hülyült akkor tényleg hülyült vagy csak nem akarja nekem elmondani hogy tényleg járnavelem!met mindig "belémjön"ölelget a fogizunk "véletlenül"rám esik meg midnen és nem tudom hogy mit csináljak!:S2011. jún. 13. 20:56
11/15 anonim válasza:
Sziasztok,van egy fiú az osztályomban, 12 vagyok ő is annyi idős, mint én, és nem toppot vettem fel, hanem melltartót, és egész nap engem stirőlt már korábban jártunk, de akkor szerintem csak játszott velem, mert 2-3 napig tartott,és ha megkérdezi hogy járunk-e és én nemet mondok, és akkor azt mondja hogy csak hülyült, akkor tényleg hülyült vagy csak nem akarja nekem elmondani hogy tényleg járna velem, mert mindig nekem jön, ölelget ha fogócskázunk (gondolom, hogy a "fogizunk" ezt akarja jelenteni) "véletlenül" rám esik meg minden, és nem tudom hogy mit csináljak!:S
12/15 anonim válasza:
Ja, előző vagyok.
Valahogy így nézne ez ki helyesen. Persze lehetne több, külön mondatra tagolni, de ha te egy ennyire összetett mondatot szeretnél, akkor így is jó.
Amúgy meg tényleg foglalkozhatnál inkább a helyesírással.
13/15 Lollipop Girl válasza:
Nekem 12 évesen már 85/B-s melltartó méretem volt úgyhogy ne ez legyen a viszonyítási alap h még melle sincs mert ki tudja.15/L
14/15 Lollipop Girl válasza:
Ja amúgy teljesen egyetértek a többiekkel és szerintem nem tetszel neki.Ennyi idősen szinte az összes fiú ilyen.
Előző voltam.15/L
15/15 anonim válasza:
A stírölt szó hosszú Í-vel van, a 'hogy' előtt pedig vessző van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!