Miért ilyen velem? Akar valamit vagy csak "játszik"?
Van egy srác,akivel nem egy suliba járunk,csak a legjobb barátnőm osztálytársa.Igazából régebben alig találkoztunk,mert eléggé más a baráti körünk,Ő leginkább a bmx-esekkel lóg,én meg a legjobb barátnőmmel vagyok...
Na mindegy,ez nem annyira lényeges.De most a szünetbe egyszer találkoztunk a városban és elkezdtünk beszélgetni meg hülyéskedni.Azóta msn-en is többet beszélünk,sms-ezünk,fészen írunk egymásnak.De ma pár barátnőmmel elmentünk a bmx parkhoz és ott voltak a srác haverjai is.Ő meg úgy tett,mintha alig ismerne.Jó,oké,elhiszem,hogy nem csak velem akart foglalkozni,de akkor is...Olyan sz*rul esett.
Utána meg írja chat-en,hogy milyen jó volt,hogy elmentem én is a parkba.
Nekem tetszik a srác(nagyon is :D),de nem tudom,hogy most mit csináljak...Mert múltkor is,elmentünk fagyizni,tök jól elvoltunk,de találkoztunk a haverjaival és teljesen megváltozott :S
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!