Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen velem? Akar...

Miért ilyen velem? Akar valamit vagy csak "játszik"?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akivel nem egy suliba járunk,csak a legjobb barátnőm osztálytársa.Igazából régebben alig találkoztunk,mert eléggé más a baráti körünk,Ő leginkább a bmx-esekkel lóg,én meg a legjobb barátnőmmel vagyok...

Na mindegy,ez nem annyira lényeges.De most a szünetbe egyszer találkoztunk a városban és elkezdtünk beszélgetni meg hülyéskedni.Azóta msn-en is többet beszélünk,sms-ezünk,fészen írunk egymásnak.De ma pár barátnőmmel elmentünk a bmx parkhoz és ott voltak a srác haverjai is.Ő meg úgy tett,mintha alig ismerne.Jó,oké,elhiszem,hogy nem csak velem akart foglalkozni,de akkor is...Olyan sz*rul esett.

Utána meg írja chat-en,hogy milyen jó volt,hogy elmentem én is a parkba.

Nekem tetszik a srác(nagyon is :D),de nem tudom,hogy most mit csináljak...Mert múltkor is,elmentünk fagyizni,tök jól elvoltunk,de találkoztunk a haverjaival és teljesen megváltozott :S

14L

2011. ápr. 25. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán mondd el neki mi a bajod, nem gondolatolvasó. Segítek: te figyu, mikor a parkban voltam én is, ha annyira örültél nekem, miért néztél levegőnek kb? Mert nagyjából oda se jöttél 2 szóra se, csak a haverjaiddal voltál.
2011. ápr. 25. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
eez alap.. mégis minden fiú más ha a haverjaival avn. fél, hogy hogyha veled van, a haverjainak nem tetszik majd, amit neked mond (nyálas, stb) vagy fél h kicikizik..szóval ookés. de ha nagoyn túlzásba viszi, kedvesen addd a tudtára.
2011. ápr. 26. 00:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hozd ilyen kellemetlen helyzetbe hogy rákérdezel, hogy akkor miért nem foglalkozott veled, hiszen még nem is jártok úgy igazán és el fogod ijeszteni. Egyértelmű hogy tetszel neki, mert írogat neked, voltatok fagyizni stb... de a pasik a haverjaik előtt nem olyan bátrak. A másik meg hogy amikor tudod hogy a barátaival van ne menj oda Te is, hagyj neki egy kis szabadságot,mindenkinek szüksége van arra, aztán majd úgyis keresni fog! 22/L
2011. ápr. 27. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szégyel veled mutatkozni a haverjai előtt ...És ez így is fog maradni míg be nem nő a feje lágya........
2012. jún. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!