Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Teccem neki vagy csak játszik...

Teccem neki vagy csak játszik velem?

Figyelt kérdés
sziasztokvan egy fiú az osztályomba 12/vagyok ő is annyi isőd mint én és nem toppotvettem fel hanem melltartót és egész nap engem stirőlt már korábban jártunk de akor szerintem csak játszott velem mert 2-3 napi volt!és ha megkérdezi h járunk e és én nemet mondok és akkor azt monja hogy csak hülyült akkor tényleg hülyült vagy csak nem akarja nekem elmondani hogy tényleg járnavelem!met mindig "belémjön"ölelget a fogizunk "véletlenül"rám esik meg midnen és nem tudom hogy mit csináljak!:S
2011. jún. 13. 20:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

-.-"

1.: NYELVTANKÖNYVET A KEZEDBE, BABÁM

2.: 2 nap járás...az mi? Két napon keresztül gyalogoltatok? Ez nem járás.

3.: Ennyi idősen még csak álmodoztam a fiúkról

4.: Ha a "fogizás" a fogócskát takarja, akkor meg főleg nem gondolkoznék még fiúkon

5.: Melltartót veszel és stíröl. Van valami a melltartóban? És egy olyan kisfiút még nem érdekelnek a lányok.

Ennyi a hozzáfűzni valóm minden rosszindulat nélkül.

14L

2011. jún. 13. 21:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jogos kedves előző! 15/F
2011. jún. 13. 21:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Már ki is fejtette az első válaszoló, nincs hozzáfűzni valóm!

14/L

2011. jún. 13. 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan azt írtam volna én is, mint a kedves legelső :) És ne sértődj meg!

14/L

2011. jún. 13. 22:10
 5/15 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van.

Amúgy mi az a fogizás??! xdd

14/L

2011. jún. 13. 22:56
 6/15 anonim válasza:
58%

12 éves vagy?

Jézusom, 12 éves lánynak még melle sincs!

és nincs olyan hogy csak hülyeségből járok valakivel... te jó ég, hova kerültem?!?!

/ha a srác helyesírása jobb mint a tiéd, akkor ne járj vele, hanem taníttasd meg magad vele helyesen írni...-_-'/

15/L

2011. jún. 14. 07:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

7:41: Azért a 12 éves lány már fejlődésben van,az én húgom is már 12 éves és (ha nem is melltartót),de toppot hord.;]

16/L

2011. jún. 14. 14:15
 8/15 anonim válasza:
12 évesen melltartót ? xD Én régi osztályomban is ilyenek voltak a lányok mellük se volt de már B kosaras melltartót hordtak xD
2011. jún. 14. 17:06
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Nah ide figyelj drágám:D

14 vagyok,érdekes nem vagyok öreg,de ezt le kell írnom...

1.Magyar helyes írás kézi szótárt anyád hozzád vághatná.

2.12 évesen?! még azt sem tudtam mi az a szerelem....

3. mit kell nézni egy melltartón? nem értem:| már bocsi.

4.Mi az a "fogizunk"? megfogjátok egymás kezét? vagy netán úgy értsük h 'ott' fogizzátok egymást? ha ott fogizzátok egymást akkor szégyen... meg mi az a belém jött?? -.-

mert lehet egy pár értelme... 12 évesen még a tanulással kellene foglalkozni,meg a nyelvtannal, nem akarlak kioktatni, de mi lesz belőled? mondom neked. nem vagyok öreg mert 14 vagyok, de még 12 évesen tanultam és nem azzal foglalkoztam h " jajj kinek tetszem? jól áll a hajam? vegyek-e fel melltartót?" már bocsánat... elfajult a világ.... ( úgy beszélek mintha 30 lennék-.- xD ) nah de vedd tudomásul. ha meg annyira akarsz pasit, megkérdezi h jártok-e puszild meg azt cső pá... -.- ;)

2011. jún. 14. 18:05
 10/15 anonim ***** válasza:
ja és a teccem-et úgy kell írni h tetszem. és az isőd az idős. már boccs de ezt nem hagyhattam szó nélkül. 18:05 vagyok :D
2011. jún. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!