Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha fogyni akarok, akkor a...

Ha fogyni akarok, akkor a mellem is bánja majd?

Figyelt kérdés

Nos, jelenleg 60 kiló vagyok, 165 cm és zavar, hogy habár nem vagyok kövér, mégis ott van a narancsbőr és a kicsit formátlan fenekem. Úgy tervezem, hogy a nyáron leadok 10 kilót ~ sporttal és egészséges étkezéssel. Viszont a bökkenő az, hogy félek, hogy a melleim összemennek. Mert azok viszont szépek, nagyok, feszesek.

Ha sporttal fogyok, akkor is kisebb lesz a mellem? :(

15/L.

2011. jún. 13. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nem kell egészségtelen fogyókúrákba kezdeni. Sok időt kell futni, gyalogolni, biciklizni, úszni (2, 3, 4, 5 óra) és lefog menni. Én se voltam mindig vékony és gyenge is voltam de ezek szépen meghozták az eredményt. Nem kell intenzíven csak szépen és hosszan mert 1 óra feletti folyamatos mozgástól kezd égni a zsírod. Most nem hiszed de lefog menni egészséges sportolással is ha normálisan és okosan csinálod.
2011. jún. 13. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
15:23 Nem tudom a 165/60-ban mi olyan nagyon durva. Egészséges súly, még akkoris, ha nem nádszál karcsú valaki. A narancsbőr meg mostanában, a sok tartósítószer, méreganyag korában nagyon nem a kortól függ, és nem is ciki, főleg ha az ember tenni akar ellene. Kérdező, ha fiú van a dologban, akkor FŐLEG nem érdemes fogyókúráznod, ráadásul ha fürdőruhában is tetszettél neki, akkor semmi értelme. Én is fogyókúráztam (sőt, mondhatni kis híján anorexiába hajszoltam magam...) egy srác miatt, és hatalmas puffantam is miatta:) nem baj, ha sportolsz, ha egészségesen étkezel, de csak egy srác miatt ne akard magad tönkre tenni.
2011. jún. 13. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ó,dehogynem fogynak a melleid! Hisz a mell nem csak tejciből, hanem zsírból is áll! És kitudja, hogy te honnan fogysz inkább, honnan nem? Én is 60 kg vagyok, 165 cm, és ha fogyok, előbb mellből fogyok. :\
2011. jún. 13. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem olvastam el a válaszokat de szerintem ne fogyj. Azt írtad hogy nem vagy nagyon kövér csak kicsit vastagabb hmm :P én pont az ilyet szeretem :D Jó ez így szerintem ahogy van de te tudod :)

18f

2011. jún. 14. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:
a melled megmarad ha mozgással fogysz
2011. júl. 13. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!