Mit csináljak az iszonyatos önbizalom hiányommal?
Nagyon rondának látom magam,és kövérnek,undorral nézek bele a tükörbe.. Tudom h nem minden a külső,de mégis annyira csúnyának érzem magam h nem tudom magamat jól érezni..
Légyszi segítsetek!*-*
Szia!
Elég nehéz így segíteni. Valójában csak annyit tudunk, hogy mi a problémád magaddal, de hogy ezek tényleg fenn állnak-e vagy csak te látod így, nem tudjuk.
Kérlek, írd meg, hogy hány éves vagy, hány centi és hány kiló, mit tartasz magadon csúnyának..
Ha gondolod írd meg privát üzenetbe (ha itt nem akarod kiírni), és megpróbálok segíteni neked:)
16L
14éves vagyok,167centi és 55,5kg.
Köszi mindenkinek.:))
az adataid alapján nem tűnsz kövérnek
jól megválasztott ruhákban szerintem még a husikásságod is eltűnik, én alacsonyabb vagyok nálad és kövérebb, de megfelelő ruhákban én is vonzóbb vagyok
a beszólogatók egyébként pont azt szeretik ha kétségbe esel félsz tőlük, küld el a k anyjába, vagy még jobb ha kiröhögöd az megdöbbentően hatásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!