Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves korig illik a...

Hány éves korig illik a gyerekem testét pucéran nézni?

Figyelt kérdés

Következôkre gondolok

fürdés közben

öltözködésnél bekukkantani

meg pl kullancsellenôrzésnél,mert még egy 8-10évesnél mêg érthetô de15-17 évesnél már furcsa

2011. jún. 10. 15:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
itt anya apa már nem nagyon jön be fürdés közben de tesóm az simán meg énis... természetes dolog...
2011. jún. 10. 20:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

mivel közös szobában vagyok a nővéremmel, ezért nem nagy meglepetés, ha meztelenül lát engem, vagy én őt. hozzá vagyunk szokva, nekünk nincsenek gátlásaink egymással szemben, hisz család vagyunk.

14f

2011. jún. 10. 20:14
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó...egy 14 éves fiú és egy 14 feletti lány együtt egy szobában élnek?:S és még meztelenkednek egymás előtt?:S tejóég!
2011. jún. 11. 09:59
 14/20 anonim ***** válasza:

nekem bátyám van, egy szobában voltunk, míg tesóm el nem kezdett kamaszodni. Akkor egyik pillanatról a másikra külön szobánk lett. :D Még a kínos nézelődések előtt. :) Előtte sem néztük egymást, de azóta a szüleinkkel sem nézünk be egymásra, öltözködés közben sem. Fürdésnél mindenki zárja az ajtót. :D

Van egy emlékem, még 10 éves sem volt az unokaöcsém, strandon voltunk. Anyuja fel akarta öltöztetni, ott mindenki előtt, a kisfiú sírt, hogy ő szégyenlős, az anyja meg "ugyanmár", és akkor ott állt szegény anyaszült meztelenül 200 ember közt. Hát neki nagyon kínos volt, az anyja meg nem tolerálta. Na ezt kell észrevenni, mikor jelez a gyerek, és komolyanvenni! Lehet akárhány éves, majd szól, ha már zavarja az ilyesmi.

2011. jún. 12. 16:01
 15/20 anonim válasza:
Igen, szerintem is onnantól, ha már a gyerek jelzi, de onnantól rögtön. Néha rám is rám nyitnak öltözködés közben, és nekem nagyon kínos, de ezt nem igazán veszik figyelembe. Szval ha a gyerek már jelzi, onnantól szerintem már rögtön hagyni kell.
2011. jún. 12. 16:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Az oszt. társam (13L) és a kisöccse (6) egy szobában vannak.Mikor náluk aludtam láttam hogy a nővére hálóingjét huzigálja(az meg nem vett fel bugyit...-.-) és rugdosta.Én pizsamát vittem, nekem éjjel lehúzta a nadrágomat, meg is szívta mert hangokat adtam ki az meg fel akarta küldeni az apját a padlásra, mert azt hitte ufók...:D
2011. jún. 16. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
nálunk anyu láthat de nem tiszta pucéran, ez pl. nem zavar, apa sosem és zavar is! 15/L
2011. jún. 19. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:

10-től fölfelé már szerintem nem kéne...

18L

2011. jún. 24. 01:54
 19/20 anonim válasza:

nincs olyan hogy illik e vagy nem.

fürdés közeben nem baj ha be kell menned valamiért a fürdőbe de ne azért menj be hogy megnézd!

öltözködésnél max 8 éves korig. utána egyedül is fel tud öltözni.

a kullancsellenörzést 15évesen már egyedül is meg tudja csinálni.

2011. júl. 10. 00:47
 20/20 Csenge225 válasza:

Szerintem röhejes ez a kérdés!

Egy 10 évesnél már nem kéne benézegetni!

Unoka tesom 14 éves simán fürdik a szüleivel, szóval ez nem, illik nem illik.

Amikor a gyerek nem akarja akkor már ne ted

2015. jan. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!