Hány éves korig illik a gyerekem testét pucéran nézni?
Következôkre gondolok
fürdés közben
öltözködésnél bekukkantani
meg pl kullancsellenôrzésnél,mert még egy 8-10évesnél mêg érthetô de15-17 évesnél már furcsa
mivel közös szobában vagyok a nővéremmel, ezért nem nagy meglepetés, ha meztelenül lát engem, vagy én őt. hozzá vagyunk szokva, nekünk nincsenek gátlásaink egymással szemben, hisz család vagyunk.
14f
nekem bátyám van, egy szobában voltunk, míg tesóm el nem kezdett kamaszodni. Akkor egyik pillanatról a másikra külön szobánk lett. :D Még a kínos nézelődések előtt. :) Előtte sem néztük egymást, de azóta a szüleinkkel sem nézünk be egymásra, öltözködés közben sem. Fürdésnél mindenki zárja az ajtót. :D
Van egy emlékem, még 10 éves sem volt az unokaöcsém, strandon voltunk. Anyuja fel akarta öltöztetni, ott mindenki előtt, a kisfiú sírt, hogy ő szégyenlős, az anyja meg "ugyanmár", és akkor ott állt szegény anyaszült meztelenül 200 ember közt. Hát neki nagyon kínos volt, az anyja meg nem tolerálta. Na ezt kell észrevenni, mikor jelez a gyerek, és komolyanvenni! Lehet akárhány éves, majd szól, ha már zavarja az ilyesmi.
10-től fölfelé már szerintem nem kéne...
18L
nincs olyan hogy illik e vagy nem.
fürdés közeben nem baj ha be kell menned valamiért a fürdőbe de ne azért menj be hogy megnézd!
öltözködésnél max 8 éves korig. utána egyedül is fel tud öltözni.
a kullancsellenörzést 15évesen már egyedül is meg tudja csinálni.
Szerintem röhejes ez a kérdés!
Egy 10 évesnél már nem kéne benézegetni!
Unoka tesom 14 éves simán fürdik a szüleivel, szóval ez nem, illik nem illik.
Amikor a gyerek nem akarja akkor már ne ted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!