Baj ha a 13 éves gyerekem nem jár külön foglalkozásra?
A fiam 13 éves és nem igazán érdekli semmi. Gondolok itt arra, hogy nem jár semmiféle szakkörre vagy sportolni. Minden osztálytársa, barátja valamit csinál, de ő nem.
Kérdezgettem mi érdekli, mi támogatnánk is, de nem.
Nem erőltetem, mert akkor tudom, hogy úgyis kedvetlenül csinálná.
én most vagyok 17 éves, és ekkoriban táncoltam, de abbahagytam mert nagyképű volt a tanár és irritált...
ma már bánom hogy nem jártam több ilyen szakkörre...
hozd fel neki esetleg hogy nem-e érdekli a gitározás v. dobolás, az fiúkhoz illő és még élvezné is;)
Szerintem azért nem jár mert eddig ti sem irattátok be sehova sem. Igazából foggalam sincs hova járhatna így nincs is ami érdekelné.
Pl unokaöcsémet rendszeresen hordták 3 hónapos kora óta úszni és 4éves korában beíratták focizni. Vagy is ö mindenhova menne. Akármit kérdeznek töle bárhova szivesen kipróbálja, de a foci és az úszás állandó.
Vagy is egyszerüen ahova a legjobb barátai járnak mond neki próbálja ki, irasd be. Ha csak kérdezgeted neki sem lesz kedve sehova járni. Igaz már nem kisgyerek hogy helyette dönts, de mond neki hogy csak próbálja ki egy hónapik. De lehet már nehéz lesz neki megszokni hogy házi után vannak más kötelességei is pl x szakkörre eljárni.
Amúgy barátnöm kisfiát a sportok nem érdekelték, csak a zene, de mozgásra akarta bírni a gyereket és beíratta néptáncra ami iszonyatosa megy a gyereknek.
ÓÓÓÓÓÓÓ tapogatóztunk mi.
Járt Thai-boxra 4-5 hónapig, sakkra szintén eddig. A tájékozódó futás tetszik neki, csak ne kelljen futni benne. Csak a tájékozódás tetszik benne. A néptáncokat irigyli, hogy milyen sok járnak, de nem "égeti "magát.
Focizni is focizott, de nem tetszett neki. Igazából nem elveszett gyerek. De a szokásos gyerek dolgokon kívül nem érdekli más.
TV, netes játékok, olvasás, és biciklizik a haverokkal.
Dehogy erőltetem:-))
Inkább csak furállom.
Na jól van. akkor nem csak mi vagyunk így.
Én olyan sok szakkörre, meg sportra jártam és számomra érdekes, hogy ő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!