Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj ha a 13 éves gyerekem nem...

Baj ha a 13 éves gyerekem nem jár külön foglalkozásra?

Figyelt kérdés

A fiam 13 éves és nem igazán érdekli semmi. Gondolok itt arra, hogy nem jár semmiféle szakkörre vagy sportolni. Minden osztálytársa, barátja valamit csinál, de ő nem.

Kérdezgettem mi érdekli, mi támogatnánk is, de nem.

Nem erőltetem, mert akkor tudom, hogy úgyis kedvetlenül csinálná.

2010. ápr. 30. 17:44
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:

én most vagyok 17 éves, és ekkoriban táncoltam, de abbahagytam mert nagyképű volt a tanár és irritált...

ma már bánom hogy nem jártam több ilyen szakkörre...

hozd fel neki esetleg hogy nem-e érdekli a gitározás v. dobolás, az fiúkhoz illő és még élvezné is;)

2010. ápr. 30. 17:49
 2/33 anonim ***** válasza:
79%
Én se jártam soha semmire, meg a barátaim se. Akkor még csak a játszás, meg ilyesmi érdekelt. De azóta lett érdeklődési köröm, ilyen szakon tanulok az egyetemet, teljesen normális ember vagyok, és hálás vagyok a szüleimnek azért, hogy nem akarták megkeseríteni a gyerekkoromat, hogy ilyen marhaságokra kelljen járnom (meg úgy általánosságban sose érőltettek rám semmit, és ezt nagyon jól csinálták)
2010. ápr. 30. 17:52
 3/33 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem jár mert eddig ti sem irattátok be sehova sem. Igazából foggalam sincs hova járhatna így nincs is ami érdekelné.

Pl unokaöcsémet rendszeresen hordták 3 hónapos kora óta úszni és 4éves korában beíratták focizni. Vagy is ö mindenhova menne. Akármit kérdeznek töle bárhova szivesen kipróbálja, de a foci és az úszás állandó.

Vagy is egyszerüen ahova a legjobb barátai járnak mond neki próbálja ki, irasd be. Ha csak kérdezgeted neki sem lesz kedve sehova járni. Igaz már nem kisgyerek hogy helyette dönts, de mond neki hogy csak próbálja ki egy hónapik. De lehet már nehéz lesz neki megszokni hogy házi után vannak más kötelességei is pl x szakkörre eljárni.

Amúgy barátnöm kisfiát a sportok nem érdekelték, csak a zene, de mozgásra akarta bírni a gyereket és beíratta néptáncra ami iszonyatosa megy a gyereknek.

2010. ápr. 30. 17:59
 4/33 A kérdező kommentje:

ÓÓÓÓÓÓÓ tapogatóztunk mi.

Járt Thai-boxra 4-5 hónapig, sakkra szintén eddig. A tájékozódó futás tetszik neki, csak ne kelljen futni benne. Csak a tájékozódás tetszik benne. A néptáncokat irigyli, hogy milyen sok járnak, de nem "égeti "magát.

Focizni is focizott, de nem tetszett neki. Igazából nem elveszett gyerek. De a szokásos gyerek dolgokon kívül nem érdekli más.

TV, netes játékok, olvasás, és biciklizik a haverokkal.

2010. ápr. 30. 18:15
 5/33 anonim ***** válasza:
És ez miért baj? Én sem jártam sehova: itthon olvastam, gépeztem, írtam. Aztán mégis megvagyok, egyetemre járok és vannak céljaim az életben. Nincs azzal semmi gond, maximum akkor, ha erőlteted. Ha nem akar szakkörre járni, hát nem akar.
2010. ápr. 30. 19:44
 6/33 A kérdező kommentje:

Dehogy erőltetem:-))

Inkább csak furállom.

2010. ápr. 30. 19:50
 7/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem érdekli semmi ami a városotokban van. Vay lehet, hogy valami önálló dolgot űz. <<Ezt kérdezd meg tőle.
2010. ápr. 30. 20:06
 8/33 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak furcsa. Meg ezzel az a baj,hogy másnak nincs pénze ilyenre és akar menni akinek pedig van rá lehetösége annak a Számítógépre is van lehetősége.......
2010. ápr. 30. 20:37
 9/33 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 13éves és őt sem érdekli semmi pedig annyi mindent kipróbált már amire a haverok rábeszélték,foci birkó,cselgáncs,rajzszakkör stb. de nem!
2010. ápr. 30. 21:40
 10/33 A kérdező kommentje:

Na jól van. akkor nem csak mi vagyunk így.

Én olyan sok szakkörre, meg sportra jártam és számomra érdekes, hogy ő nem.

2010. ápr. 30. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!