Baj ha a 13 éves gyerekem nem jár külön foglalkozásra?
A fiam 13 éves és nem igazán érdekli semmi. Gondolok itt arra, hogy nem jár semmiféle szakkörre vagy sportolni. Minden osztálytársa, barátja valamit csinál, de ő nem.
Kérdezgettem mi érdekli, mi támogatnánk is, de nem.
Nem erőltetem, mert akkor tudom, hogy úgyis kedvetlenül csinálná.
Hát én ötéves korom óta táncolok, akkor persze még csak könnyű lityi-lötyi volt, de mégis megtanultam, hogy vannak kötelezettségeim is, sokkal kitartóbb vagyok, illetve könyebben tanulok, kevesebb idő alatt többet. Most 21 vagyok, napi két órában táncolok, reggel erönlét, emellett egyetem, és az itthoniak. Nem mondom, rendesen le vagyok szívva, de más problémám ne legyen.
Ha egy gyerek sportol könnyebben alkalmazkodik, jobban figyel, kitartóbb, és a többi.
Nem feltétlen kell egyesülethez vinni, járjatok csak simán biciklizni, hegyet mászni, mindenkinek büszkeség, hogyha látja, hogy elért valamit.
A lényeg, hogy tőletek szülőktél lássa, hogy fontos a mozgás, vagy bármilyen különóra.
Fel lehet nélküle nőni, nem állítom, hogy nem, de sokkal jobb közérzete lesz tőle.
Az nem gond, ha nem kell fizetni érte, inkább az a baj, ha egész nap otthon ül, vagy a ház előtt van stb.
Menjetek kirándulni, aztán hátha kedvet kap falmászáshoz, vagy bármihez. Keltsd fel az érdeklődését, mert nem fog egyik pillanatról a másikra rájönni, hogy matekszakkörre akarok járni :)
miért szerencsés, h ő nem zenél???mond már meg?ha tucc-tucc zenét hallgat megértem de amúgy meg...
járjon gitározni/dobolni v vmit ha szeretne
Előző vagyok.
Még azt kifelejtettem, hogy jártam balettra de mivel lusta vagyok, ezért már nem. Ha szeretnéd, hogy sportoljon a gyereked, akkor vidd el úszni... Az jó sport és ha túlsúlyosvagy akkor még jobb, mert óránként 600 kalóriát fogysz...
"Nem hallgat tuc-tuc zenét,a régi Sláger rádiós zenéket (most Neo) hallgatjuk. Szimplán bot füle van, nincs ritmusérzéke és rettenetes énekhanggal rendelkezik.:-)"
Úristen!Anya,te vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!