Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj ha a 13 éves gyerekem nem...

Baj ha a 13 éves gyerekem nem jár külön foglalkozásra?

Figyelt kérdés

A fiam 13 éves és nem igazán érdekli semmi. Gondolok itt arra, hogy nem jár semmiféle szakkörre vagy sportolni. Minden osztálytársa, barátja valamit csinál, de ő nem.

Kérdezgettem mi érdekli, mi támogatnánk is, de nem.

Nem erőltetem, mert akkor tudom, hogy úgyis kedvetlenül csinálná.

2010. ápr. 30. 17:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Esetleg valamiféle hangszert kipróbálhatna :)
2010. máj. 1. 14:07
 12/33 anonim ***** válasza:

sportolnia mindenképppen kellene !

ha ennyire nincs kedve hozzá, akkor járjon ugyanmarra az edzésre, mint amire a barátja/barátai! Annyit tudok még mondani, hogy én 8éve rsg-zek, és ott,(6éve) ismertem meg a legjobb barátnőmet, aki még mindig a legjobb barátnőm, és még mindig rsg-zünk :)

2010. máj. 1. 15:36
 13/33 anonim válasza:
én 11 éves fiú vagyok... nekem az nem tetszik az edzésben hogy mondják hogy mit kell csinálnom imádok focizni úszni bringázni de csak hobbi gyanánt nem edzésekre járok...minden nap haverokkal bringa/foci
2010. máj. 1. 16:16
 14/33 A kérdező kommentje:

Hangszer??? A világ szerencsés, hogy ő nem zenél.

Sportolni minden nap sportol, mert sporttagozatos iskolába jár, csak éppen azt is azért csinálja mert muszáj.

Ennek ellenére szereti.

2010. máj. 1. 16:46
 15/33 anonim ***** válasza:

Én sem járok sehová.Sportra egy sérülés miatt a többire azért nem,mert egyszerűen nem érdekel semmi.Jövőre megyek Gitározni és valószínűleg kézizni is.Szerintem nem baj.sokkal jobb így.Mert ha pl.elküdenéd hegedülni akkor egész életére megutálja a hangszert és a komolyzenét.előbb utóbb talál valamit amit szeret csinálni.:)csak várni kelll türelemmel.én is utáltam idáig a zenetanulást[talán mert zenei osztályba járok]most meg rájöttem,hogy ezt akarom csinálni:)

13/L

2010. máj. 1. 20:02
 16/33 anonim ***** válasza:

Én, amikor olyan idős voltam mint a fiad most, akkor versenyszerűen úsztam, sport és nyelv tagozatos osztályba jártam, ebből kifolyólag két naponta napi két órás kosár edzésünk volt, heti egyszer két órás úszás. E mellett jártam egyesületbe úszni, és kosarazni.

Az úszás edzést 6.-ban feladtam a rossz bokám miatt képtelen voltam már rendesen végig úszni amit kellett, csak szenvedtem, ott panaszkodni meg egyfolytában nem akartam. Viszont azóta is imádom és lejárok az usziba amikor csak tehetem. Az egyesületi kosár edzéseket utáltam! A társaság nagyképű, beképzelt volt, nem szerettem őket, az edző túl mogorva volt, végül ezt sem bírta a lábam (porc problémák) és ezt is abbahagytam. Utolsó évben még kipróbáltam az atlétikát és a röplabdát is, aztán sajna középiskolában már semmi ilyenre nem volt lehetőség :( Szívesen sportoltam volna, de nem volt hol. Egyesületbe már sosem mennék az edzések keménysége miatt, illetve azért mert nem szeretek versenyezni, nem szeretem a versenyek előtti stresszt, nem szeretem, hogy ki van szabva mikor mit kell csinálnom, viszont hobbi szinten nagyon szívesen mozognék valamit, amit a mi városunkban sajna nem nagyon lehet. Max edzőterem, és futó, lépcsőző gép, ami egy idő után igen unalmas.

Amit nagyon bánok, hogy arra nem volt lehetőségem, hogy néptáncra járjak. A mai napig csak csodálom őket, annyira gyönyörű tánc, és a szívem majd meg szakad, hogy nekem csak ilyen alap lépésekre volt lehetőségem.

Ha a fiadnak ez tetszik, próbálj olyan helyet keresni, ahol vannak kezdők, így nem lenne égés, és később sem fájna a szíve amiért kihagyta. Teszem hozzá, ha számít egy lány véleménye, nekem igen csak bejönnek a néptáncos srácok :D 20/L

2010. máj. 2. 10:59
 17/33 anonim ***** válasza:
vegyetek neki légpuskát ...én se járok semmire : szamitogép , fegyverek , haverok ... ez épp elég .
2010. máj. 2. 13:42
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy probléma.Én sem járok külön foglalkozásra.De én csak azért mert nincs semmi olyan a suliban ami érdekel.Azt egyébként jó lenne tudni mi érdekli.Ha még abból a témakörből sem találsz olyan szakkört ami érdekli akkor hagyd a csudába az egészet.
2010. máj. 3. 13:46
 19/33 anonim ***** válasza:

Hehe, énis 13F vagyok, nem régiben kezdtem járni Kung-Fura, és nagyon élvezem.. azóta jelentősen javult az erőnlétem ( főleg hogy felnőtt csapatba vagyok osztva), és jobban érzem magam a bőrömben.

Esetleg felvethetnéd neki azt, hogy ketten járjatok valamire. Én is édesapámmal járok kungfura, mégsem szégyellem.

13/F

2010. máj. 3. 21:38
 20/33 anonim ***** válasza:

Én 11 éve táncolok.6 évig kézilabdáztam, 6 évig zongoráztam, és énekkaros voltam.El sem tudom képzelni az életem különórák, edzések nélkül.Mostmár csak a tánc maradt, de azis heti 6-7 vagy akár 8 alkalommal is...

Szerintem teljesen rendben van ha a gyerek nem jár edzésekre, külön foglalkozásokra ha nem igényli.Ez abszolút egyénfüggő.Viszont olyan szempontból tényleg jobb lenne, hogy közösségben lenne...

2010. máj. 4. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!