Honnan tudjam, hogy tényleg csúnya vagyok-e?
Figyelt kérdés
Nem ugyanaz vagyok,aki az előbb írt ki kérdést, csak onnan jutott eszembe.
Én magamat nem gondolom csúnyának, meg vagyok magammal elégedve,de már többször hallottam célzásokból, hogy mások szerint csúnya vagyok.
pl:
a seggedet még mindig jobb nézni mint a fejedet
14/L
Átlagos lány vagyok.Barna haj, kékesszürke szem.
Kicsi mellem van és alacsony is vagyok meg sovány.
2011. jún. 9. 18:39
11/17 anonim válasza:
és miért kérnél a 25 éves anuykáról képet?
12/17 anonim válasza:
Gondolom,mert nem hiszi el,hogy 25 éves anyuka.:D
Istenem,hogy az összes 14 éves csaj ezzel van elfoglalva.Biztos van olyan ember akinek te nem vagy ronda és olyan is akinek az vagy.
13/17 anonim válasza:
nem, hanem jobban érdekel mint a 14éves kérdező :DDDDDD
14/17 anonim válasza:
Megértelek téged ,nekem is ezek a problémáim.13/L
15/17 anonim válasza:
Ne törödj másokkal, én se törödtem.(45/N Szingli)
16/17 anonim válasza:
Szerintem akik másokat leszólnak a kinézetük miatt, azoknak nincs elég önbizalmuk. Foglalkozzanak csak a maguk dolgával. Mit érdekli őket hogy te hogy nézel ki? Igazából én ha látok egy idegent pl.versenyen akkor néha azt nézem hogy de furcsa bár én sem vagyok szebb, de a baráti körömben már mindenkinek megszoktam a kinézetét, és sokkak másabbnak találom mint egy idegent.A barátaid biztosan nem tartanak csúnyának. Én sem vagyok a legszebb de engem nem érdekel ha lecsúnyáznak, ők meg belül csúnyák. Van pár barátom akikkel régebben ritkán beszéltem és most kezdem megszokni a társaságukat,és ők sem a legszebbek, de nagyon kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!