Honnan tudjam? Mit tegyek? LÁnyok SOS!
Az egyik osztálytársamat röhögik azért, mert nem hord melltartót. Már nekem is hát nőttek a melleim, nem tudom, hogy mikor kell melltartó, és nem vagyok olyan lány akinek csak ugy kellene, de félek hogy a hátam mögött engem is kikacagnak.Nincs nagyobb tesóm és édesanyámnak sem mondhatom. Mit mondjak? hogy édesanyám, kell melltartó? Ennél cikibb nincs. Nincs esély arra hogy megtudthassam a barátnőimtől, hogy kirőhőgnek-e....de nem tudom hogy kell-e melltartó. SEGítsetek!!!!!!!!!!!Lécci
L/14
szerintem egy probat meger. Ha latod, h kenyelmetlen nem hord :)
Bar nalunk ez 12 evesen jelentett gondot (16/L)
Onnan, hogy már látod, hogy nagy. Érzed, ahogy mozog mozgás közben, látni kell.
De most mi ciki ezen ? "Anyu, vegyünk melltartót !" Ennyi az egész.
Vagy elmész és megveszed magadnak. ANnyira túlbonyolítjátok ezt a tök egyszerű dolgot, hogy nem igaz.
16/l
szerintem kell, nekem már a legkisebb stádiumban is kellett ilyen cicifixem volt aztán megnőtt most 80/B és push up melltartót hordok mert az tetszik meg attól jobb formája lesz mert amúgy ilyen tloty...
és én csak annyit mondtam hogy anya kellene melltartó mert már kényelmetlen...
és ennyi..
Én elmentem vásárolni anyuval,ő vett magának melltartót mire mondtam hogy: Anya kaphatok én is egyet?
Ennyi volt.
12/L
Ha még nem érzed akkorának, elég egy cicifix is :)
Az hasonlít a sport melltartóra.
Viszont nekem az első melltartóm pl. Tescoból volt.:D
Ott volt minden méretben, és van is.
Ha már nőttek, és beleférsz a legkisebb méretbe, elmehetsz fehérneműboltba, és ott már vannak 'komolyabb' darabok:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!