Kislányomat hogyan szoktassam le a feleselésről, csúnya beszédről? Miért mindig az övé az utolsó szó? --------9 éves
Hogy próbáltad?
Kérted, parancsoltad, ráütöttél,kiabáltál, belementél vitákba?
Velem sem kiabáltak és nem ütöttek meg soha.
És most meg elég feleselős vagyok :S Mindig nagyon mérges vagyok és megbántom anyát, de abban a pillanatban, hogy kimondtam már meg is bánom. És hiába beszélnek, nem tudnak rámszólni. Úgyhogy, lehet, hogy az volt a baj, hogy kiskoromban nem kaptamegy pofont amitől észhez tértem volna :S
Én sem szeretem ha másé az utolsó szó, de amikor anyukámmal összeveszek (minden apróságért meg tudok rá haragudni), akkor utána mindig az a legnagyobb bajom hogy nem tudok rá haragudni. Például volt olyan eset hogy kért tőlem valamit és én csak folytattam amit csináltam, mert nem volt kedvem segíteni, és elvett pl.a könyvem, akkor amikor kiment a szobámból akkor azt mondtam neki hogy ,,Tűnés ki a szobámból és vissza se gyere"
Szerintem ne kiabálj vele, mert lehet hogy úgy érzi magát, hogy muszály valamit visszaszólnia.
A csúnya beszédet meg majd csak kinövi, eleinte még mi is azt hittük hogy menő, de mostmár csak néha kicsúszik a számon amikor ideges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!