Szerintetek egy 15 éves fiúnak való samsung galaxy s? + még arra havi 3 giga nobilnet havi 4000-ért és még amellett beszél úgy 6 ezret?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 20:18
11/16 anonim válasza:
Ha megtehetném sem fizetnék a gyerekemnek telefonra ennyit! Van a házban internet, tessék azt használni. Egy alap telefon elég, a lényeg,h a szülő elérje a gyerekét. Nekem sem volt telefonom középiskolában, szótárkönyvet használtam otthon,délután a tanuláshoz! A mai kölkök ki sem nyitják! Akkor lett mobilom,amikor elkezdtem dolgozni...
28 éves
12/16 anonim válasza:
Nekem 40 mega mobilnetem van az bőven elég egy régi 6288-ra. Amőgy meg mobilon iszonyat szar netezni. Próbáltam már E66-on is a wifivel 3 perc múlva leraktam mert szar az egész. Sokat telefonálok én is meg SMSezek de sosem volt még 4500 fölött a mobil számlám. Ebben benne van a 40 mega net is.
13/16 anonim válasza:
Ez most a te telefonod vagy egy másik srácé?
Mert ha nem a tied,akkor nem sok közöd van hozzá...
14/16 anonim válasza:
Iskolámban 11 éves korára Galaxy S-t kapott, de mellette Iphone-ja van... Amúgy meg felesleges, én egy ZTE Blade-el beértem, és 10 mega netem van, mert semmit se csinálok, csak chatelni, meg emailezni szoktam néha.
15/16 anonim válasza:
Szerintem való nekem is Galaxy S annyi különbséggel, hogy nekem sajnos MB mobilnettel kel beérnem amit már megint túlléptem és csak 19.én nullázódik.
De én most gondolkozok azon hogy eladnám és egy Galaxy S II vennék. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!